DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 31. října 2014

Památka zesnulých/ Happy Halloween - jsme připraveni/ We are ready!

Zdravím všechny maniaky ze záhrobí!,
když jsem začal koketovat s myšlenkou blogu, ani mi nějak nedošlo, že jsem si určil jako den spuštění 1. listopadu. Ale vyšlo to krásně. Den po Halloweenu a den před Památkou zesnulých. Myslím, že lepší datum pro začátek nejen death metalového blogu jsem si nemohl přát (smích).

Databáze už se krásně plní recenzemi na death metalové novinky méně známých kapel i mini recenzemi na alba slavnějších spolků. Rozhovory už mám také nějaké rozjednané. Zítra tedy kopnu do vrtule poprvé. Snad se vám bude v mojí smrtící bouři líbit. Zatím posílám jeden velký pozdrav ze záhrobí!

HELLo from the world beyond!
Now I'm preparing many reviews, interviews and "minireviews" not only about the new death metal albums! November 1 we will start! I hope we will meet tommorow. Now I'm sending one big greeting from the world beyond! Happy Halloween!


pátek 17. října 2014

DEADLY STORM zahřmí poprvé 1. listopadu 2014/ DEADLY STORM will peal of thunder for the first time on November 1!

Hello maniacs!
v současné době se databáze plní novými recenzemi a články. Jako datum vypuknutí "SMRTÍCÍ BOUŘE" byl určen 1. listopad roku 2014! Od té doby vás rádi přivítáme na stránkách našeho blogu, který bude až po okraj naplněn recenzemi na nejen death metalová alba! 1. listopadu na viděnou zde!

Zatím si můžete přečíst mé staré recenze, rozhovory a reporty zde:
http://www.fobiazine.net/articles_author/93/asphyx/


Currently we will prepare the new articles and reviews. The date of the outset of DEADLY STORM was designated on November 1 2014! After there you will be welcomed on our blog, which will be filled with not only death metal reviews! See you on November 1 here!

For now, read my old reviews, reports and interviews here:
Deadly Storm!


sobota 11. října 2014

Nový maskot našeho blogu/new mascot for our blog - OLD SKULL!

Hello bastards!
dnes nás navštívil nový maskot našeho blogu DEADLY STORM!

Today the new mascot is coming to our blog DEADLY STORM!


OLD SKULL!

úterý 7. října 2014

Startujeme brzy/ we will start soon bastards!

Zdravím všechny příznivce převážně undergroundové muziky. V současné době se připravuje obsah pro tento web. Již brzy zde naleznete nové recenze, reporty a rozhovory.

Hello maniacs, now we prepare new underground metal blog. We will start soon! Come back! New reviews, reports, interviews! Total death (thrash, black, heavy, doom, rock) metal underground!

Deadly Storm!


TWITTER