DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 12. dubna 2015

Home » » Minirecenze/minireview - FEROSITY - Blasphemous Verses (2014)

Minirecenze/minireview - FEROSITY - Blasphemous Verses (2014)


FEROSITY - Blasphemous Verses
CD 2014, Let it Bleed Records

Polská mašina FEROSITY do toho praštila loni již potřetí. Jejich muzika je plná bestiálního death metalu, jako ho hrávali a hrají kupříkladu takoví CANNIBAL CORPSE, DEICIDE, MALEVOLENT CREATION a podobní vyznavači otevřených hrobů. Je plná krve, blasfemie, rouhání, nekonečného utrpení a pořádně kopajících melodií. Pánové si moc neberou servítky a abych pravdu řekl, tak mi jejich "americký" přístup sedne víc, než ten, který předvádějí poslední dobou kolegové z jejich země. Na "Blasphemous Verses" není nic "přeprodukované", zbytečné a rozmáchlé. Jde se přímo na věc, zabíjí se bez vyjednávání. Temnota je obsažena spíš v tlaku, síle a opakování, než v nekonečných předehrách. Nejedná se sice o nic objevného, či nového, ale album se velmi dobře poslouchá. Budete si připadat jako mezi mlýnskými kameny. Rozdrceni neskutečnou tíhou, rozemleti na malé kousíčky. 

Pokaždé, když jsem dostal chuť na nějaký pořádný a nekompromisní nářez, volil jsem novou desku FEROSITY automaticky. Album se sice dá, díky své lehké monotónnosti, poslouchat vždy jen na nějakou dobu, ale věřte, že takhle vám hlavu nevyčistí žádný sebelepší psycholog. Máte deprese? Jste smutní a zoufáte si? Tak si dejte do hlavy dvakrát "Blasphemous Verses"  a ono vás to přejde. Věřte tomu nebo ne, ale na většinu death metalistů tenhle postup bude fungovat. Pořád lepší, než se svými problémy otravovat ostatní a zažívat nekonečné frustrace. Když si pak vyhlédnete ještě nějakou brigádu na bourání starých domů, budete na vrcholu blaha. Sluchátka na uši, palici do ruky a jde se na to! S touto deskou vám jen tak nějaká zeď neodolá. A ještě si vyděláte nějakou tu korunu navíc. Pokud už nastal čas, aby byl svět zničen, není třeba zbytečně plýtvat zbraněmi. Stačí narvat do všech vysílání po celé zemi novou desku polských maniaků. Odvede o hodně lepší práci. Bestiální death metalové album, které zabíjí na potkání!



Asphyx says:

Do you have depression? Are you sad and despairing? So let's give in your head at least twice "Blasphemous Verses" and it will get over itBelieve it or not, but  this procedure will work on most death metalists. The music here is full of blood, blasphemy, endless suffering and really kicking tunesBestial death metal album that kills everbody who is going past!

Share this games :

TWITTER