DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 19. srpna 2015

Home » » Minirecenze/minireview - EERIE - Into Everlasting Death (2014)

Minirecenze/minireview - EERIE - Into Everlasting Death (2014)


EERIE - Into Everlasting Death
CD 2014, Arachnophobia Records

Vážení a milí nihilisté, měl bych tady pro vás jeden black metalový tip. Jedná se o kapelu, která pochází z Polska a už podle prvních poslechů se toho vůbec nebojí. Loni pánové vyvrhli mezi šedá světla undergroundu svoji prvotinu a jde o ten nejryzejší ortodoxní černý kov. Studené melodie, známé někde tak z přelomu devadesátých let, chorobný vokál. Nic nového, dalo by se říct, ale také nic, nad čím bych ihned zlomil hůl. Lebky jsou zde vyskládány v úhledných pyramidách, do země jsou zapsána ta nejtemnější svědectví o zlu a myslím, že bude spokojen nejeden příznivec nejčernějšího z metalů. Zpěvák skřehotá, bicí sypou hezky klasicky a kytary se snaží navodit zimu. Ta ne vždy přichází, ale tak to vidím já, nadšenec do trošku tvrdšího kovu. Myslím, že fanoušci klasiky, tradice a temných sklepení by mohli být spokojeni. Osobně bych asi přidal ještě trošku víc na energii a nebál bych se do toho víc opřít, ale já do toho nemám kapele co mluvit. 

U podobných desek jsem moc rád, že jsem oproštěn od nutnosti hodnotit hudbu suchými čísly. Sám bych si asi tuhle desku nikdy nepořídil, ale dovedu pochopit, že většina nihilistů světa to uvidí zcela jinak. Na první ligu to ještě není, ale určitě je správně vytyčený směr. Mezi ostatními blackovými kapelami jsem si EERIE všiml a to není zase tolik málo. Budiž vám země lehká a pokud máte chuť na menší procházku v tajných podzemních chodbách, rozhodně bych vám tuhle smečku doporučil. Smutná, blacková deska s krutou náladou!



Asphyx says:


I think that fans of classic, tradition and dark basements should be satisfied and happy. It´s not the first line, however it has the right direction. I have noticed EERIE band among other black bands and that is good. Rest in peace and if you want to go for a walk in secret underground hallways I would totally suggest this band to you. It´s a sad, black album with a cruel mood.  

Share this games :

TWITTER