DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 25. prosince 2015

Home » » Minirecenze/minireview - GRAVEWURM - Doomed to Eternity (2015)

Minirecenze/minireview - GRAVEWURM - Doomed to Eternity (2015)


GRAVEWURM - Doomed to Eternity
CD, LP 2015, Hells Headbangers Records


Nohy mi olizují plameny, byl jsem mnohokrát proklet, mučen, ale pravdu ze mě nakonec stejně nedostali. Pořád si stojím za svým. Neodolal jsem. Vypíchali mi oči, usekali konečky prstů, probodli několikrát kůlem. Pořád žiji, pořád jsem zde. Musí mě nakonec spálit. Přitom všichni moc vědí, že mám pravdu. O existenci Satana jsem skálopevně přesvědčen. Na rozdíl od všech svatých, milých a vstřícných, jsem se s ním mnohokrát setkal. Poznám ho pokaždé, když se na mě úlisně usměje. Často bývá ukrytý za krásnou, ale jedovatou tváří, někdy dokonce propuká až doma, u vážených občanů. kteří navenek působí jako dokonalost a dobrota sama. Odhalil jsem jejich přetvářku, proto mě teď upalují. Hodil jsem jim do ksichtů syrovou pravdu, ostrou, šílenou. Pustil jsem jim novinku amerických black deatherů GRAVEWURM. Chvíli poslouchali, dělali, že jsou nad věcí a pak je stejně jako mě smetla z povrchu zemského. Jednoduché, prastaré postupy jdoucí až někam k VENOM, NUNSLAUGHTER, HELLHAMMER, GOATLORD. Znesvětil jsem ty jejich pokrytecké tváře, chrstl jim do obličejů hnus, špínu, zlobu. Posbíral jsem ji přímo u nich, v jejich nitru. O to víc je bolela a o to víc se chtěli pomstít.

GRAVEWURM hrají hodně postaru, s absolutním nasazením, s odhodláním v černých srdcích. Kapela, která má na svém kontě od roku 1992 neskutečné množství různých demonahrávek, splitek, EP a která je nedílnou součástí nejen amerického undergroundu. Letos, stejně jako vždycky, se pánové opět pokoušejí poprat se samotným peklem. Album se tím stává dalším z celé řady okultně laděného blacku a death metalu. Postupy jsou a budou dopředu pokaždé jasně dané, vše je osekané na samou dřeň. Američané tak s minimálními výrazovými prostředky vytvářejí všechny předpoklady pro to, aby se opravdu zjevil samotný Satan. Jejich hudba je zvrácená, ošklivá, syrová a hnijící ve své jednoduchosti, černé čistotě a rozhodně nepostrádá energii. 

"Doomed to Eternity" je studeným a mokvajícím poselstvím z onoho světa. Nálada, na něm vytvořená, připomíná okultní seance. Peklo, válka, smrt. Tohle všechno na novince nalezneme. Hudba je zde sice klasická, ničím nová, ani převratná, ale o to víc ostrá a krutá. GRAVEWURM jsou jako jezdci apokalypsy, přinášející nám pomocí své hudby zlo. Při poslechu se cítím, jako by mě chtěl někdo právě upálit. Kombinace starých postupů, black metalu a smrti mi dělá moc dobře na mé černé duši. Otevřete brány do samotného pekla! Za chvíli jsme tam! Plesnivé nápady, chorobný hlas, nenávist v každém tónu. Klasika, tradice, rouhání. Negace dobra pomocí hudby. Obraťte všechny kříže směrem dolů! Obřad začíná! Vynikající black death metalové album, které hoří pekelným ohněm!



Asphyx says:

"Doomed to Eternity" is a cold and weeping message from the other world. Created mood reminds occult seances. Hell, war, death. All of this can be found on the new album. Although the music is classic, there's nothing new or revolutionary, but it's sharper and cruel. GRAVEWURM are like Horsemen of the Apocalypse, bringing us using their music  the evil. While listening, I feel like someone wants to burn me. Combination of old methods of black metal and death makes me so well on my black soul. Open the gates to hell! We'll be there in a moment! Moldy ideas, morbid voice, hate in every tone. Classic, tradition, blasphemy. Negation of goodness using the music. Turn all crosses downwards! The ceremony begins! Excellent black death metal album, that is burning with hellfire!

https://www.facebook.com/pages/Gravewurm/154454971281228
http://shop-hellsheadbangers.com/gravewurm.asp
https://www.reverbnation.com/gravewurm
http://www.hellsheadbangers.com/
https://gravewurm.bandcamp.com/album/doomed-to-eternity
Share this games :

TWITTER