DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 3. prosince 2015

Home » » Minirecenze/minireview - NUCLEAR VOMIT - Chlew (2015)

Minirecenze/minireview - NUCLEAR VOMIT - Chlew (2015)


NUCLEAR VOMIT - Chlew
CD 2015, Mad Lion Records


Dneska mám obrovskou chuť hodit všechno za hlavu. Už několik let se snažím vyhýbat zprávám, neúčasním se oficiálních oslavných akcí, bojkotuji předvánoční komerční shon. Dělám si věci po svém, je to moje obrana proti tomu, se v současné společnosti nezbláznit. Přesto si někdy přijdu, jako bych byl bájný Atlas a držel na svých bedrech tíhu celého světa. Ze všech stran na mě útočí informace, jsem zahlcen, dusím se jimi a mnohdy podléhám. Jsou pak dvě možnosti. Buď uteču někam do přírody nebo si narvu do hlavy nějakou jednodušší hudbu. Mozek je pak postupně proprán a vyčištěn takovým způsobem, že by to nedokázal ani ten nejlepší alkohol.

Poláky NUCLEAR VOMIT jsem volil z několika důvodů. Za prvé se mi líbí zvuk celé nové desky s překrásným názvem "Chlew". Ano, v dnešní době, kdy je všude mezi intelektuály návrat k rustikálnímu způsobu života, se k tomu pánové postavili velmi podobně, jen po svém. Je to jako na takových těch farmách, kde dáte zhýčkanému manažerovi do ruky vidle, aby si mohl hrát na skutečný život a pak máte srandu z toho, jak ohrnuje nos nad obyčejným hnojem. Chudák tam stojí a mnohdy ani netuší, jak je jeho hlava opravdu podobná té, která je na obalu desky, totiž prasečí. Co se týká hudby, je vše v nejlepším pořádku. Masakrální gore metal, kombinovaný s grindem. Vše zahráno s nadhledem, zkušenostmi a velkou silou. Čtrnáct songů, narvaných do 31 minut. Různé mezihry, legrácky a hlavně krásně taneční rytmus. Co víc si přát? Ano, já vím, že je to jednoduché, že to není nic převratného. O to víc se ale album hodí k restartu mé hlavy.

K tanci a poslechu vás zvou polští gore grindeři NUCLEAR VOMIT. Tentokrát se bude tančit v tom nejšpinavějším chlévě. Máte plné zuby politiků, šíleně chytrých manažerů a rádi si skočíte do rytmu? Tak potom je novinka "Chlew" pro vás jako stvořená. Hudba je zde ostrá, rytmy zběsilé a ještě si užijete spoustu legrace. Dovedu si představit, že v příštích volbách půjdu volit stejná prasata, jako je to na obalu. Letošní album je doslova narvané energií a hodí se k absolutní očistě vaší mysli. Poláci jednoduše umí. Víc myslím dodávat netřeba. Maniakální gore grindová deska, která vám nakope vaše zadky. A ještě u toho bude sranda. Velmi dobře!




Asphyx says:

To the music invite you Polish gore grinders NUCLEAR VOMIT. This time it will dance in the dirtiest shed. Are you fed up with politicianssmart managers and do you like to jump to the beat? Then the new "Chlew" is ideal for you. The music is sharp,  rhythms are furious and even you can have lots of fun. I can imagine that in the next elections I'll vote the same pigs as on the cover. This year's album is crowded with energy and goes together with the absolute cleansing of your mind. Poles in simply terms can. I can't deliver more, I think. Maniacal gore grind album that will kick your ass. And it will still be fun. Very well!

Share this games :

TWITTER