DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 26. dubna 2016

Home » » Minirecenze/minireview - CADAVALANCHE - Death Forever (2016)

Minirecenze/minireview - CADAVALANCHE - Death Forever (2016)


CADAVALANCHE - Death Forever
EP 2016, vlastní vydání

Peklo občas vyvrhne na zem pěkně hnusné a ošklivé věci. Třeba takoví australští death metalisté CADAVALANCHE, ti připomínají nějakého šupinatého tvora, svíjejícího se ve vlastním slizu. Poslouchat jejich prvotinu je jako nechat se od toho tvora obejmout, poslouchat jeho syčení a bát se rozeklaného jazyka. Stojím opařený, jako oběť před kývající se kobrou. Jsem zcela pohlcen nihilistickým death metalem, spoustou temných melodií a lehkými náznaky pořádně ostrého blacku. Rád se podobnými močály brodím. Tentokrát musím smeknout klobouk, poklonit se k zemi a modlit se, aby mě EP zcela nesmetlo z povrchu zemského. Toho rouhání a hudebního zla je na jednoho člověka přeci jen příliš.

Pokud se chcete zúčastnit naší společné modlitby, je nutné, abyste navěky opustili světlo. Doporučuji se zahalit do pláště neviditelnosti a stát se díky hudbě věčností. Cítím při poslechu kolem svého přehrávače síru, stěny se mi hýbou v divných rytmech a musel jsem zamknout okenice, aby mě nelákalo se proletět nad chodníkem. Dopad by byl asi hodně tvrdý, ale možná o něco méně bolestivější, než hudba CADAVALANCHE. Přitom je novinka zatím jen pouhou ochutnávkou, kouskem tmy, předložený všem rozmlsaným posluchačům, mnichům modlícím se k temnotě a hlavně mocnostem pekelným.

"Death Forever" je pořádně temným kouskem hudby. Death metal v provedení CADAVALANCHE je nechutný, ošklivý, zlý a pochází snad ze samotného pekla. Oceňuji černou jiskru, kterou zde cítím z každé skladby. Album je to ostré, mokvající a nahrané někde v hlubokých bažinách plných mrtvol. Australská kostnice byla otevřena a vydává další a další svědectví o zlu. Skladby jsou mocné, krásně gradují a mají v sobě spoustu temné energie. Vítejte na okultní mši, podávat se budou prokleté hostie! Černý death metal, který otevírá dveře do podzemí! Skvěle!



Asphyx says:

"Death Forever" is a really dark piece of music. Death metal in interpretation of CADAVALANCHE is disgusting, ugly, evil and comes perhaps from hell itself. I appreciate the black sparkle that I'm feeling from each song. The album is sharp, weeping and recorded somewhere in the deep swamps full of corpses. Australian ossuary was opened and gives more and more testimony about evil. The songs are powerful, they escalate nice and have a lot of dark energy. Welcome to the occult Mass, it will be served cursed wafers! Black Death Metal, which opens the door to the underground! Great!

Share this games :

TWITTER