DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 5. dubna 2016

Home » » Minirecenze/minireview - WOMBBATH / REVEL IN FLESH - Dragged into the Obscure (2016)

Minirecenze/minireview - WOMBBATH / REVEL IN FLESH - Dragged into the Obscure (2016)


WOMBBATH / REVEL IN FLESH - Dragged into the Obscure
7" vinyl 2016, Unholy Prophecies 

Dobrý den přátelé, dnes bych vám rád představil novinkové splitko WOMBBATH / REVEL IN FLESH. Na začátek by se rovnou slušelo napsat, že se jedná o krásný nejen hudební zážitek. Svoji pozornost by měli zbystřit všichni milovníci vinylů, protože takovéhle skvostné dílo by nemělo chybět ve sbírce žádného gramodeskového maniaka. Už jen ten obal od mistra Juanjo Castellana vás vtáhne do staré studené kobky. Zvuk dodal švédský mág Dan Swano a tak si můžete být jisti, že dostanete kvalitní porci dobře ošetřeného death metalu. Vítejte v záhrobí!

REVEL IN FLESH - Casket Ride


Němečtí death metalisté a jejich švédský smrtící kov. Dnes již záruka kvality, špíny a ohavnosti. Tahle parta hrobníků si již vysloužila nejedny pořádně nabroušené ostruhy. Nový song se povedl. Pokud někdo REVEL IN FLESH sledujete od jejich počátků, tak jistě dobře víte o čem píšu. Němci přesně pochopili, o co nám v undergroundu jde. Jsou plně oddáni základním myšlenkám podzemí. Hrají reálně, surově, s chladným přístupem k věci. Za mě rozhodně uříznutý palec nahoru. Sype to moc pěkně, to vám povím! Cítíte také tu pradávnou sílu? Plesnivé, práchnivějící kosti jsou zde drceny ve stylu starých dobrých INTERMENT, DISMEMBER, ENTRAILS, NIHILIST. Masakr!

Recenze/review - REVEL IN FLESH – Death Kult Legions (2014)

Revel in Flesh

Asphyx says:

"Casket Ride" is the answer to the solitude of empty graves. Swedish death metal reminds echo sounding of endless underground's corridorsEverything is long, urgent and sad, like an infinite line of mournersZombie are dancing last danceDeath is again very near! Album, covered with mildew and cobwebs!

https://www.facebook.com/Revel-in-Flesh-304228902958414/
http://revelinflesh.jimdo.com/
https://www.reverbnation.com/revelinflesh
http://unholyprophecies.com/


WOMBBATH - The Suffer Eternally


Legendární švédský buldozer. Tlačící před sebou hromadu kostí, hniloby a morbidity. Tentokrát s novým songem, připomínajícím puštěnou brusku. A je to mocné přátelé! Nevím, jestli jste někdy navštívili márnici, ale pocity mám z tohoto songu hodně podobné. Valivá, zastřeně ošklivá skladba, připomínající exhumaci starých vzpomínek na devadesátá léta. O něco lepší zvuk než jejich kolegové a velké záhrobní zkušenosti. Tihle pánové už dávno nemusí rozhodně nikoho o ničem přesvědčovat. Loni znovu oživená mrtvola připomíná zombie, lačnící po vaší krvi. Páchne jí z úst, vydává šílené skřeky a odpadávají jí kousky mokvajícího masa. Zajímavé je, že jsem novinku přehrával pořád dokola a nemohl se doslova nabažit. Tady, v podzemních chodbách jsem doma a zde je mi dobře! Pálí mě dlaně, hořím! Spálený ledovým plamenem švédského death metalu padám do čerstvě vykopaného hrobu a do věčnosti. Takhle nějak si představuji poctivý, reálný severský smrtící kov! Excelentní prašivá záležitost!

Wombbath

Recenze/review - WOMBBATH – Downfall Rising (2015)


Asphyx says:

WOMBBATH recorded a song this year, that is a very pleasant trip into the underground for me. The classic Swedish death metal steps, the traditional approach and a truck full of energy, it must like all fans of Nordic metal. Skulls are stacked in pyramids, bones are crossed and riffs sharp like knifes. The band knows very well how to show its art. I feel old age here, opened graves, cruelty and coldness. For us, musically grewing up in the 90th, this album is duty. Old school Swedish death metal that will crucify you!

http://www.wombbath.bigcartel.com/
https://www.facebook.com/Wombbath
https://www.reverbnation.com/wombbath
https://www.youtube.com/channel/UC4Drvk5mG3zuD-7w-AeDPFA
http://unholyprophecies.com/


ORDER HERE:
http://shop.unholyprophecies.com/product_info.php?info=p799_revel-in-flesh---wombbath---dragged-into-the-obscure--7--split-ep-.html

Share this games :

TWITTER