DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 4. května 2016

Home » » Minirecenze/minireview - ABHOMINE - Larvae Offal Swine (2016)

Minirecenze/minireview - ABHOMINE - Larvae Offal Swine (2016)


ABHOMINE - Larvae Offal Swine
CD, LP, 2016, Hells Headbangers / Osmose Productions


Jednou se mi zdálo, že jsem spadl do hluboké studny. Visel jsem na několika prstech a snažil jsem se neklesnout do hluboké vody. Stěny byly slizké, plné plísně a čekajících červů, jejichž světlá barva (z nedostatku světla) připomínala smrt. Nakonec jsem se neudržel, padl do hlubiny a marně se zmítal v dusící se vodě. Pak jsem se zpocený probudil a musel jsem si z pocitu klaustrofobie otevřít okno do temné krajiny. Tahle noční můra znovu ožila až s poslechem prvotiny amerických ABHOMINE. Za touhle kapelou/projektem stojí starý poctivý černokněžník Pete Helmkamp, kterého můžou fanoušci znát ze slavných ANGELCORPSE. 

Slova i hudba jsou zde podřízeny jedinému, zničit vás. Jedná se o klasický, zaprášený black death metal toho nejhrubšího provedení. Žádné slitování, žádné vytáčky, jen přímočarý pradávný smrtící kov, zabalený do tmy. Bestialita se zde potkává s blasfémií. Album působí nelidským, ošklivým dojmem. Je určeno pro všechny postarší maniaky, kteří ještě nezapomněli, jak má znít poctivé zlo bez příkras. Nevím, jak se ABHOMINE prosadí v dnešní přetechnizované době, ale pro nemrtvé bude vítanou pochoutkou. Záhrobí zde ožívá nebývalou silou a ten nenávistný tlak je opravdu přitažlivý. Jen nechte album usadit v čase, nezapomeňte obrátit všechny kříže směrem dolů a předčítejte si u toho ze starých okultních spisů.

"Larvae Offal Swine" je albem, na kterém se potkává Satan s nenávistí. Nahrávka zní absolutně nihilisticky, riffy jsou ostré, až primitivní, zákeřné. ABHOMINE moc dobře ví, jak má znít poctivé peklo! Na novince jsou zohaveny svaté ostatky a vyhlášena válka celému světu. Hroby se otvírají a ven vylézají vzteklé bestie. Tahle hudba by se měla hrát o půlnoci na opuštěných hřbitovech. Zlo zase jednou zvítězilo a zničilo vše živé. Totální blasfemický black death metal! Ďábelské album!



Asphyx says:

"Larvae Offal of Swine" is an album where Satan meets hate. The recording sounds absolutely nihilistic, riffs are sharp, even primitive, insidious. ABHOMINE knows well how honest the Hell should sound! On the new album there are holy relics disfiguring and there's the war on the whole world declaring. The tombs are opened and angry beast are coming out. This music should be played at midnight on abandoned cemeteries. The evil has once again triumphed and destroyed all living things. Total blasphemous black death metal! Devilish album!

Share this games :

TWITTER