DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 30. května 2016

Home » » Minirecenze/minireview - BAT - Wings of Chains (2016)

Minirecenze/minireview - BAT - Wings of Chains (2016)


BAT - Wings of Chains
CD, TAPE, LP, Hells Headbangers

Ryan Waste z Municipal Waste je šílenec, který si spolu s dalšími dvěma kamarády založil novou kapelu BAT. Pánové se rozhodli, že budou hrát špinavý, zastaralý heavy speed někde tak z počátku osmdesátých let. Leží tak najednou přede mnou novinka, která by neměla uniknout žádnému fanouškovi, který uléhá každý den v džínové vestě, doma se mu ještě muchlají kazety v přehrávači a mastný nemytý vlas je u něj často propletený s plechovkou od piva. BAT jsou smrdutou odpovědí na dnešní komerční "nagelovanou" metalovou scénu. U téhle desky se ještě může kouřit na koncertě, maso patří do jídelníčku všech a základním stavebním kamenem skladeb je rebelie a špína. Starý časy, co se nikdy nevrátí, napadá mě při poslechu a mám sto chutí vyrazit do ulic (už bych tam byl asi sám, protože všichni čumí jen do displejů svých nabušených telefonů - ale zase bych měl zážitek).

Vezměte si staré VENOM, MOTORHEAD, VOLTURE, WHIPSTRIKER, MIDNIGHT, SPEEDTRAP, všechno to protřepejte, ale nemíchejte. Pak si do tohoto špinavého koktejlu přidejte nějakou tu čistou vodku a máte před sebou BAT. Hergot, já mám sto chutí praštit s klávesnicí, rozpůlit monitor a plivnout do tváře všem pokrytcům. Jasně, BAT jsou jednoduší, hlasití, klasičtí a tradiční až běda. Jsou ale také neskutečně zábavní, prašiví a jejich pocta starým legendám se myslím rozhodně vydařila. Novinka má v sobě přesně ten poměr síly a špinavosti, kterou mám tolik rád. Pro podobná alba jste se museli narodit, nemá cenu je vysvětlovat ani nikoho přesvědčovat. Já to vidím na mosh-pit s kamarády dole pod pódiem, na nějaký ten skok z pódia a propláchnutí čaker pivem. Líbí se mi ten fuck off přístup, zobu to pánům z ruky. Tahle muzika je rozhodně pro všechny posluchače, kteří ještě věří v realitu, syrovost, peklo a záhrobí! Jdu si vzít bourací kladivo a vyřádit se někam do kamenolomu. Howgh!

sumarizace:

Sex, pivo a rock´n´roll! To jsou BAT! Americký alkoholový buldozer. Pořádně rozjetý a drtící vše živé i neživé. Tohle je hudba s velkou energií a silou, určená pro páteční večírek s kamarády. Neřešte hlouposti, poslouchejte "Wings of Chains". Vezměte do ruky kladivo a jděte zbourat sousedovi zeď! Cítíte tu starou plesnivou jiskru? Novinka mi připomíná rozmazané obličeje, viděné skrz pivní sklenici. Má to drive, má to feeling! Osobně jsem velmi spokojen a nahrávka se mi hodně líbí. Víc neřeším! na zdraví! Cheers! Prosit! Santé! Salud! Zabijácké album! 



Asphyx says:

Sex, beer and rock ´n 'roll! These all are BAT! American alcohol bulldozer. Rocking and crushing everything animate and inanimate. This is music with great energy and strength, designed for the Friday's party with friends. Don't solve stupidity, listen to "Wings of Chains". Pick up a hammer and go to your neighbor demolish the wall! Do you feel that old moldy spark? The news reminds me blurry faces, seen through the glass of beer. It has drive, it has  feeling! Personally, I'm very satisfied and I really like this recording. I don't care about moreCheers! Prosit! Santé! Salud! Killing album!

http://hellsheadbangers.bandcamp.com/album/wings-of-chains
www.hellsheadbangers.com
www.facebook.com/hellsheadbangers.com
www.hellsheadbangers.bandcamp.com
www.instagram.com/hellsheadbangers
www.twitter.com/hellshead666
www.youtube.com/user/hellsheadbangers666
Share this games :

TWITTER