DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 18. května 2016

Home » » Minirecenze/minireview - DOMINHATE - Emissaries of Morning (2016)

Minirecenze/minireview - DOMINHATE - Emissaries of Morning (2016)


DOMINHATE - Emissaries of Morning
EP 2016, Lavadome Productions

Květy zla opět rozkvetly do plné krásy. Tentokrát byly ozářeny záhrobním světlem ve slunné Itálii. Tamní pekelníci DOMINHATE jsou právoplatnými členy podsvětí již nějakou dobu a abych pravdu řekl, tak jejich prvotina z roku 2014 ("Towards the Light") mě zase tolik neoslovila. Letos je to jiné, jiskřivější. Novinkové EP splňuje všechny nejvyšší požadavky na dobrý undergroundový zážitek. Skladby plné smrti, utrpení, určité temné aury a krutosti. Ne, rozhodně se nejedná o nic nového, kapela se pohybuje spíš v old schoolovém žánru (slyším zde odkazy na INCANTATION, DISMA, DEAD CONGREGATION, FUNEBRARUM, FUNERUS, ROTTREVORE, IMPRECATION, MORBID ANGEL a spoustu dalších tmářů).

"Emissaries of Morning" není ničím výjimečné album, podobných smeček je v současnosti na každém rohu stovky, ale přesto musím ocenit feeling, drive a temnou energii, kterou zde slyším v každé z devatenácti minut. Padni komu padni, ale já se v podobné společnosti budu cítit vždy dobře. Líbí se mi to nadšení pro tmu, ty kousky překapaného zla, nalévaného nám trychtýřem z EP přímo do chřtánu. Kdysi ve středověku se mučilo rozžhaveným olovem a já mám při poslechu hodně podobné pocity. Sype to pěkně, to vám povím. Ožívají staré kulty smrti, otevírají se brány pekelné. Dejte si pozor, abyste nebyli spáleni a prokleti navěky. Stejně jako já novým EP italských maniaků DOMINHATE. Masakr!

Italští poslové z pekla DOMINHATE letos vydali EP, které by mohlo zaujmout každého fanouška temného death metalu. Skladby jsou zde ošklivé, zlé, morbidní a je z nich na sto metrů cítit síra. Pokud máte rádi americkou death metalovou školu a jste příznivci podzemí, tak neváhejte ani chvilku. Zklamáni rozhodně nebudete. Italům se povedlo nahrát album, které je doslova narváno nihilismem, černou energií a záhrobím. Svět je při poslechu hodně těžké místo k žití. Nahrávku vám mohu jen a jen doporučit. Temné smrtící album, které vás uštkne jako jedovatý had! Skvělá morbidní práce! 



Asphyx says:

Italian Apostles from the hell DOMINHATE  released this year an EP, which could interest all fans of dark death metal. Tracks are ugly, evil, morbid and there is smelling sulfur miles apart. If you like American death metal school and you are fans of the underground, so don't hesitate. You won't be disappointed. Italians managed to record an album, which is literally stuffed with nihilism, black power and the beyond. When listening the world is very hard place for living. I can the recording only recommend. Dark deadly album that will bite you as venomous snake! Great morbid job!

Share this games :

TWITTER