DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 6. května 2016

Home » » Minirecenze/minireview - FROM THE DEPTHS - From the Depths (2016)

Minirecenze/minireview - FROM THE DEPTHS - From the Depths (2016)


FROM THE DEPTHS - From the Depths
LP 2016, Hells Headbangers

Ožívají přede mnou staré plesnivé časy. Znovu se snažím obracet gramodesky na svém přehrávači. Je podzimní ráno, sychravé a ošklivé. Psa byste ven nevyhnali, ale my jdeme. Pohřbívat se musí za každého počasí. Píše se rok 1996 a kapela FROM THE DEPTHS právě nahrála monstrózně znějící death blackové album. Všichni věrní vědí, že se stalo krvavým hřebem, zaraženým do rukou všem věřícím. Vyloženě undergroundová záležitost, která byla letos znovu rozjitřena vydáním na LP u labelu Hells Headbangers. Je poctou loni zemřelého vokalisty Malcoma Judase Anthonyho, velké podzemní osobnosti americké scény.

Deska v sobě má i po letech obrovskou energii, je temně jiskřivé, ošklivé a zvukově uvěřitelné. Po celou dobu poslechu vás bude provázet zákeřně nečistá nálada, známá snad jen z rouhačských seancí. Na desce se mumlá, špinavě memoruje, vyvolávají se duchové zemřelých. Nahrávka si v čase získala až legendární status a myslím, že by neměla chybět ve sbírce každého poctivého fanouška. FROM THE DEPTHS sice nikdy nebyli těmi, kdo by vyloženě určoval směr, jakým se v undergroundu vydat, ale určitě patří k tomu ohavnějšímu, co americká scéna kdy vyvrhla. Pokloňme se tedy starým modlám, velebme odvrácenou stranu světa a vychutnejme si poctivý, reálný a černý death metal. Peklo existuje! Na "From the Depths" je to alespoň slyšet v každé skladbě. 

"From the Depths" je znovu vydanou morbidní vzpomínkou na staré časy. Album neztratilo ani po letech svoji temnou, ošklivou sílu. Troufám si tvrdit, že tohle LP by mělo být vystaveno na čestném místě každého poctivého fanouška. Záhrobí k nám promlouvá mocně, krutě a špinavě. Takhle nějak si představuji, že zní ozvěny ze samotného pekla. Zastřený zvuk, chorobný vokál a pocta temným silám. To jsou FROM THE DEPTHS. Skvělá pocta podzemí! Nahrávka, která vám způsobí noční můry! Maniakální záležitost! Kult!



Asphyx says:

"From the Depths" is again released morbid memory of old times. The album hasn't lost its dark, ugly power after years. I dare to say that this LP should be displayed at the place of honour of every honest fan. Crypt speaks to us powerfully, cruel and dirty. This is how I imagine the echoes of hell itself. Husky sound, morbid vocal and tribute to the dark forces. These are FROM THE DEPTHS. A great tribute to the underground! A recording that will cause you nightmares! Manic stuff! Cult!

Share this games :

TWITTER