DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 2. května 2016

Home » » Minirecenze/minireview - SERRABULHO - Star Whores (2015)

Minirecenze/minireview - SERRABULHO - Star Whores (2015)


SERRABULHO - Star Whores
CD 2015, Rotten Roll Rex


Je libo nějakou tu grindovou prasečinku? Dnes bych vám mohl doporučit portugalské šílence SERRABULHO, kteří se ke své práci umí postavit čelem. Jejich texty jsou plné různých vtípků, výstřelků, srandiček, které asi nejlépe vyzní naživo. Deska se poslouchá velmi dobře, je skvěle syrově zvukově ošetřena. Hudební nápady sice nejsou z nejoriginálnějších, ale také to není nic, co by vyloženě nudilo. Pánové sází hlavně na poctivý přístup a z jejich hudby je to hodně znát. Druhé řadové album je doslova nasáklé nadhledem, velmi příjemně se poslouchá a ještě se člověk pořádně od srdce zasměje. Kapela se nebere vážně a vám bych to doporučoval také. Tady nemá cenu rozpitvávat jednotlivé songy, lepší je si otevřít pivo a začít podupávat nohou.

"Star Whores" mi trošku připomíná drtičku na odpadky. Semele vás, rozmělní, naseká na malé kousky a vylisuje z vašich nebohých těl krásné kvádříky, které mohou posloužit jako recyklát pro stavbu prasečáku. A až pak malá prasátka povyrostou, budou se vám chrochtavě smát. Ne, nedělám si legraci, člověka při poslechu jednoduše napadají samé bláznivé věci. Ona je totiž celá tahle taškařice opravdu zábavná. Není to nic na sáhodlouhý rozbor ani přemýšlivé odpoledne, ale spíš na pořádnou pařbu s podobně naladěnými kamarády.

Novinka portugalských maniaků SERRABULHO je plná legrace, grindu a pořádně ostrých melodií. Těmhle šílencům není nic svaté a dovedu si představit, že to na koncertě umí pořádně rozjet. Poslech doma v přehrávači je sice chvílemi trošku stereotypní, ale jako celek mě nahrávka baví. Jen se na ní člověk musí dívat s nadhledem. Doporučuji vám tedy otevřít si láhev něčeho dobrého, dát hi-fi věž pořádně nahlas a nic neřešit. Přesně pro tyto chvíle jsou SERRABULHO jako stvořeni. Dobrá grindová deska, která vás pobaví!


Asphyx says:

The news of Portuguese maniacs SERRABULHO is full of fun, grind and really sharp melodies. Nothing is holy to these madmen and I imagine that they can really let it rip on concerts. Listening at home in the CD player is a little bit stereotypical, but as a whole I enjoy this recording. But it's necessary to take it easy. So I recomment you to open a bottle of something good, set the volume to the maximum and don't try to solve anything. Exactly for these moments are SERRABULHO the best. Good grind album for your entertainmant!

Share this games :

TWITTER