DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 25. června 2016

Home » » Minirecenze/minireview - ARMAGH - Venomous (2016)

Minirecenze/minireview - ARMAGH - Venomous (2016)


ARMAGH - Venomous
CD 2016, Third Eye Temple

Pekelný debut polských black/thrash/heavy šílenců ARMAGH je nádhernou ukázkou toho, že se vyplatí stále hledat a objevovat nové kapely. Pro mě osobně je jejich prvotina "Venemous" přesně tím kouskem plesnivé hudby, kterou poslední dobu proháním svým přehrávačem nejčastěji. Odkazy na staré heavy a black metalové (VENOM) smečky je sice cítit všude kolem, jak prasklý vřed, ale moje touha po reálné špinavé muzice je ukojena. Jestli na vás často lezou nostalgické vzpomínky a připadá vám dnešní svět uřvaný, tak ARMAGH by se pro vás mohli stát klidnou oázou. Už jen ten zvuk, ten obal, ta pradávná image stojí za to. Je to samozřejmě retro jako blázen, ale osvěžující, dobře zahrané.

"Venomous" se hodí mezi budovy opuštěných továrních hal. Mezi rez a špínu, do starých poctivých časů, kdy se sázelo spíš na energii a rebelii, než na lesklé promo fotky a nabušené kytarové cvičence. Sedím, poslouchám novou desku a říkám si jaké je to krásné, když člověk vypne všechny sítě světa, ocitne se v digitální tmě a jen si tak dává do hlavy těch pár old school black heavy metalových songů. Jsou náležitě ostré, nabité energií a odhodláním vás pohřbít zaživa. Stane se tak a vy jen zmateně a s děsem v očích ťukáte na víko od dubové rakve. Tady se hraje pro postarší, šedivějící máničky, pro šílence, kteří se rádi přehrabují v hudebních archívech. A hraje se zde velmi dobře. Předvídatelně, ale svědomitě a s nadšením. Doporučuji!



sumarizace:

ARMAGH jsou jako zlo z dávných dob. Archivní black/heavy thrashové postupy, rezavý zvuk, touha zničit tenhle svět. Tohle všechno v jejich novince "Venomous" slyším. Album je určeno pro všechny hudební patrioty, pro milovníky starých časů. Hudba je to jednoduchá, zákeřná, ale má v sobě velkou sílu a energii. Berte a nebo nechte být. Dejte si pivo a nic neřešte! Na hromadě plesnivých kostí stojí polské komando ARMAGH a snaží se nám vysvětlit, že peklo opravdu existuje. Věřím jim to! Black/thrash heavy metal, který je plesnivý jako stará rakev! Ďábelský rituál!


Asphyx says:

ARMAGH are like some evil from ancient times. Archival black/heavy thrash methods, rusty sound, desire to destroy this world. These all I hear on their news "Venomous". The album is for all music patriots, for lovers of old times. The music is simple, insidious, but it has a big strength and energy. Take or let it be. Have a beer and don't sweat anything! There is standing the Polish squad ARMAGH  on a pile of moldy bones and try to explain to us that the Hell really exists. I believe them! Black/thrash/heavy metal, that is musty like an old coffin! Diabolical ritual!

Line-up:
Ace Hellion - guitars
Bloodhammer - drums
Galin Soulreaper - guitars/vocals
Mark Usurper - bass


https://www.facebook.com/armagh.band
http://store.thirdeyetemple.com
http://www.thirdeyetemple.com
http://www.facebook.com/thirdeyetemple
http://www.thirdeyetemple.bandcamp.com
Share this games :

TWITTER