DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 7. června 2016

Home » » Minirecenze/minireview - DARK FUNERAL - Where Shadows Forever Reign (2016)

Minirecenze/minireview - DARK FUNERAL - Where Shadows Forever Reign (2016)


DARK FUNERAL - Where Shadows Forever Reign
CD 2016,  Century Media Records


Kobercové bombardování je speciální druh náletu, během kterého je do boje nasazeno velké množství letadel. Úkolem kobercového bombardování je celkové zničení rozlehlého území. Nejčastěji se používá pro zničení průmyslových oblastí nepřítele.

Tahle definice mě při poslechu dlouho očekávané novinky legendárních black metalistů DARK FUNERAL napadala asi nejčastěji. Album "Where Shadows Forever Reign" opravdu působí jako infernální snaha kapely o totální vyhlazení vašich mozkových závitů. Vynikající zvuk, chlad, odlidštěnost spáleného bojiště. Black metal má bolet, je neustálou negací všeho. Ukrývám svoji tvář do dlaní, už zase přilétají bombardéry. Kolem mě jsou samé vyděšené tváře budoucích obětí. Švédští kacíři nahráli dokonalou ortodoxní black metalovou desku. Je stará a nenávistná zároveň. Je opatřena hnilobou, sírou a krutostí. Je mršinou, hozenou do ksichtu všem pochybovačům. Spálí vás na popel.



Osobně nejvíc oceňuji energii, černotu, chlad -  to všechno namíchané přesně v tom dokonalém poměru, že se vám budou kroutit palce u nohou. DARK FUNERAL ani po dlouhých letech neztratili nic ze své síly, ze svého umu. Černé řemeslo v jejich provedení ocení jak všichni pravověrní fanoušci, tak okolo jdoucí, kteří dostanou chuť na pořádnou prašivinu. Švédi našeptávají, řvou vám do ucha slova plná zášti, špíny a hnusu. Temnota severu, smíchaná s hnijícími kostmi rozdrcenými na prach. Jsem rozříznut vejpůl, exhumován zaživa, proklet a zašit se sraženou krví v srdci. Reálný black metalový útok na moji mysl se povedl na výbornou. Tahle deska je ošklivá jako samotná smrt. 

sumarizace:

Švédští kacíři DARK FUNERAL nahráli dokonalou ortodoxní black metalovou desku. Je stará a nenávistná zároveň. Je opatřena hnilobou, sírou a krutostí. Je mršinou, hozenou do ksichtu všem pochybovačům. Spálí vás na popel. Černé řemeslo v jejich provedení ocení jak všichni pravověrní fanoušci, tak všichni ostatní, kteří dostanou chuť na pořádnou mršinu. Reálný black metalový útok na moji mysl se povedl na výbornou.Tahle deska je ošklivá jako samotná smrt. Vynikající černé album!

Asphyx says:

Swedish heretics DARK FUNERAL recorded a perfect orthodox black metal album. It's old and hateful at the same time. It is equipped with decay, sulfur and cruelty. It's carrion thrown in the face of all doubters. It burns you down to ashes. Black craft in their way will be appreciated by all orthodox fans and everyone who fancys listening of  pretty carcass. Real black metal attack on my mind was successful.This record is ugly as Death itself. Excellent black album!

Share this games :

TWITTER