DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 29. června 2016

Home » » Minirecenze/minireview - FLESHCRAWL & SKINNED ALIVE - Tales of Flesh and Skin (2016)

Minirecenze/minireview - FLESHCRAWL & SKINNED ALIVE - Tales of Flesh and Skin (2016)


FLESHCRAWL SKINNED ALIVE - Tales of Flesh and Skin
split cassete, CD 2016, Brutal Art Records

Tři řetězy, studené a rezavé, které vás spoutají, dodali němečtí death metaloví válečníci FLESHCRAWL, tři přátelé ve zbraní SKINNED ALIVE. Jedná se přesně o ten sběratelský kousek splitka, který ve vás rozdmýchá vzpomínky na devadesátá léta minulého století. Obě kapely hrají poctivě, reálně, ostře a s patřičnou patinou. Nic pro slabé povahy, nic pro hledače dokonalých, vypiplaných skupin. Tady je ještě svět v pořádku. Na podobné kousky hniloby nemá vlastně ani moc cenu psát nějaké recenze. Tohle je hudba pro srdcaře, pro pamětníky, kteří si rádi svoji sbírku doplní o další krásný artefakt. 

Split vyšel na kazetě a CD, něco jsem zaslechl i o vinylu. Pokud tedy máte rádi starodávný, klasický death metal od jedné legendy a od neméně dobrých "začátečníků", tak rozhodně neváhejte. Ukázka vám budiž vodítkem, cože se to vlastně na albu odehrává. Rozplývám se nad coverem (mám CD verzi), užívám si parádní old school zvuk, protáčím nahrávku stále dokola. Těch šest skladeb pro mě znamená radost, uvolnění a přiznám se, neubráním se ani určité nostalgii. Pokud jste prokletí, podobně jako já, tak neváhejte, stojí to rozhodně za to. 



Split "Tales of Flesh and Skin" mi připomíná exhumaci dvou hrobů současně. Obě německé kapely dodaly skvělou trojici morbidních skladeb ve starodávném stylu. Nahrávku ocení převážně old school death metaloví gurmáni, kteří rádi tráví dlouhé hodiny ve stínu. Setkání FLESHCRAWL & SKINNED ALIVE se rozhodně povedlo a je syrovým masem, hozeným vám přímo do obličeje. Šest ostrých skladeb vás rozseká na malé části. Old school death metal ve své krystalické podobě! Skvělý morbidní zážitek!

Asphyx says:

Split "Tales of Flesh and Skin" reminds me of the exhumation of two graves at the same time. Both German bands gave  great trio of morbid songs in old-time style. The recording will appreciate mostly old school Death Metal foodies who love spending long hours in the shade. Meeting FLESHCRAWL & SKINNED ALIVE has done well and it is raw meat thrown  in your face. Six sharp songs cut you into small pieces. Old school death metal in its crystalline form! Great morbid experience!

Share this games :

TWITTER