DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 14. června 2016

Home » » Minirecenze/minireview - SUICIDAL ANGELS - Division of Blood (2016)

Minirecenze/minireview - SUICIDAL ANGELS - Division of Blood (2016)


SUICIDAL ANGELS - Division of Blood
CD 2016, NoiseArt Records

Ať mocný Zeus spálí bleskem celý svět! Ať nás uvrhne to temnoty a nechá nás rozsápat vzteklým strážcem podsvětí Kerberem! Řečtí retro thrash metalisté SUICIDAL ANGELS sice nemají tři hlavy (mají o jednu navíc), ale i přesto dokáží občas pořádně kousnout. Jejich alba sice mají od skvělé prvotiny "Eternal Domination" sestupnou tendenci, přesto lze na novince nalézt pár dobrých riffů, užít si pořádný mosh-pit i skočit z pódia do davu odžínovaných postav. Jsou splněny všechny potřebné atributy pro to, aby mladí noví fanoušci rychlého thrashe byli na vrcholu blaha. Bohužel, chybí takové to tolik důležité kopnutí přímo do obličeje. Ocenil bych alespoň nějaký přesah, originalitu. Zdá se mi, že řečtí thrashovi psi nám trošku zlenivěli.

Jsou odehrány všechny staré riffy, odhalekány texty plné vzteku, ale co dál? Myslím si, že s retrem se nedá vydržet navěky. SUICIDAL ANGELS mají prostě smůlu, že dnes je podobných smeček, drtících to zase ve starých kolejích, hrozně moc. Jedna zní jako druhá, originalitu aby člověk pohledal. Ono se na to sice zase bude tancovat, skákat a řvát, ale skladby si nikdo pamatovat pořádně nebude. "Division of Blood" rvu do hlavy horem dolem a pořád nic. Uznávám provedení, zvuk, ale chybí mi rebelie, neurvalost, vztek. Pár dobrých nápadů to nezachrání. Ortodoxní thrasheři budou asi spokojeni, já považuji album za lehce nadprůměrné. Tomuhle psovi vypadaly všechny zuby.

sumarizace:

"Division of Blood" je dalším obyčejným albem v řadě. Chybí mi větší drive, síla, postrádám energii. SUICIDAL ANGELS se nedá upřít snaha, mají dobrý zvuk, produkci i obal. Jen těch nápadů je příliš málo. Snažil jsem se do nahrávky dostat dlouhou dobu, ale bohužel se mi to nepovedlo. Můj verdikt je tak jasný. Obyčejný průměrný thrash, který vůbec nepálí. Hodnotil bych tak maximálně šedesáti procenty.



Asphyx says:

"Division of Blood" is the next ordinary album in a row. I miss bigger drive, power, energy. I can't deny SUICIDAL ANGELS the effort, they have good sound, production and cover. But there're only a few ideas. I've tried to get to the recording for a long time, but unfortunately Ifailed. My verdict is clear. Classic average thrash that doesn't burn at all. I would evaluate maximum of sixty percent.

Tracklist:
01. Capital of War
02. Division of Blood
03. Eternally to Suffer
04. Image of the Serpent
05. Set the Cities on Fire
06. Frontgate
07. Bullet in the Chamber
08. Cold Blood Murder
09. Of Thy Shall Bring the Light

Line Up:
Nick Melissourgos - Vocals, Guitars
Orpheas Tzortzopoulos - Drums
Aggelos Lelikakis - Bass
Gus Drax - Guitars (lead) (Black Fate, Gus Drax, Paradox, Sunburst, ex-Biomechanical)


Share this games :

TWITTER