DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 1. června 2016

Home » » Minirecenze/minireview - WOLFPACK 44 - The Scourge (2016)

Minirecenze/minireview - WOLFPACK 44 - The Scourge (2016)


WOLFPACK 44 - The Scourge
CD 2016, Deadlight Entertainment

Satane, ty vládče všeho míra, dnes tě budeme velebit, budeme se ti klanět a modlit se k tobě. Tedy alespoň na nové desce super - skupiny WOLFPACK 44. Velmi temná, obskurní záležitost, to vám povím. Black metalisté z DARK FUNERAL, KULT OV AZAZEL, THE ELECTRIC HELLFIRE CLUB, COVEN a DEMONIC CHRIST opentlili svoje syrové riffy industriální pavučinou a máme zde před sebou prvotinu, která je chladná jako opuštěný, čerstvě vykopaný hrob. Nalezneme zde mocné nástupy, odlidštěnost, mnoho symbolů. Uslyšíte i spoustu klasického reálného death metalu. Zazní teatrální riffy, pneumatický rytmus, mohutný hlas.

Hudba by se dala charakterizovat jako satanistická - industriální - death metalová - blacková - psychotická a nenávistně ďábelská. Atmosféra strachu, beznaděje a studených opuštěných továrních hal je budována postupně. Pokud na tuhle morbidní hru přistoupíte, budete ztraceni, budete se bát, budete se na svět dívat očima krvelačné šelmy. Pánové se nebojí ničeho, jsou těžko zařaditelní, i když čerpají hlavně z klasických postupů. Skvělý je zvuk, oceňuji vokály, které jsou jedním slovem skvostné (pokud se to tedy dá o téhle sebrance vůbec napsat). Chvílemi se jen tak brnká, deptá se ledovými motivy, pak náhle jakoby někdo zapálil sud s benzínem. Plápoláme ve větru a je nám všechno jedno. Přenos emocí u téhle desky funguje na výbornou! 

Sumarizace:

Tahle to vypadá, když potká Satan řezníka a naštvaný stroj. Výsledkem je hudba WOLFPACK 44, která je studená i vařící zároveň, ostrá i chladivá. Přiznám se, že jsem zcela podlehl. Industiálno se potkává s death metalem, blackem i podsvětím. Na povrch vylézají zběsilé zrůdy a jdou nám po krku. Perfektní je zvuk, nápady i hlas. Celkově pak zní nahrávka jako ozvěna ze záhrobí. Připadám si, jako by mě právě někdo řezal nožem do břicha! Vynikající záležitost, která probudí vaše noční můry! Budete prokleti!


Asphyx says:

This is what happens when Satan meets a butcher and a mad machine. The result is the music of  WOLFPACK 44 which is cold and boiling at the same time, sharp and cool. I admit that I am completely lost. Industrial meets death metal, black metal and the underworld. There're frantic freaks coming out to the ground and we are after us. The sound, ideas and voice are perfect, . Overall, the record sounds like an echo from the grave. I feel like someone has just cut me with a knife in the belly! An excellent issue that wakes up your nightmares! You will be cursed!


Album Line-up: 
Ravensbrück: guitars, bass, electronics
Xes: vocals, guitars
Sorath: live bass
Grandier: live drums 

Track list: 

1.    The Wolf is Loose - Intro
2.    The Black March
3.    Rituale Romanum (ft. Dana Duffey from Demonic Christ)
4.    Dark Mountain (ft. Rev Thomas Thorn from The Electric Hellfire Club)
5.    Chamber of Nightmares (ft. Lord Ahriman and Chaq Mol from Dark Funeral)
6.    The 18th Enochian Key
7.    By Serpents Beguiled
8.    To the Devil a Daughter (ft. Jinx Dawson from Coven)
9.    Iron Dream
10.  The Enemy Below (ft. Rev Thomas Thorn from The Electric Hellfire Club)

Share this games :

TWITTER