DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 28. června 2016

Home » » Recenze/review - INTERNAL SUFFERING - Cyclonic Void Of Power (2016)

Recenze/review - INTERNAL SUFFERING - Cyclonic Void Of Power (2016)


INTERNAL SUFFERING - Cyclonic Void Of Power
CD 2016, Unique Leader Records

Zničit, vypálit, vyhladit, zahrabat, vymazat z povrchu zemského, rozdrtit, rozemlít a potom nakonec pověsit jako kus hadru na háky. Tohle všechno se nám snaží letos kolumbijská death metalová skupina INTERNAL SUFFERING provést. A nutno rovnou říct, že se jim to daří více než dobře. Technicko brutální smrtící kov v podání těchto šílenců je odpovědí na ty nejskrytější temné lidské stránky. Jakoby při poslechu na povrch vylézaly kdysi potlačené pudy. "Cyclonic Void Of Power" je hodně ostrým a nekompromisním albem, je přesně na hranici toho, co je a nebo není schopen běžný posluchač vstřebat. Pokud tedy máte chuť na trošku toho morbidního běsnění, krkolomných riffů a guturálního vokálu, nechte si rozhodně chutnat. Tady se totiž hraje pěkně krvavě.



Na téhle partě mi vždy byla sympatická určitá syrovost a surovost, kterou si zachovávají po celou dobu své existence. Novinka je sice hodně technickou záležitostí, ale také krvavým flákem masa, které leželo už pěknou dobu někde pohozené kousek od cesty. Není to nic pro slabé povahy, spíš by tato deska mohla vyhovovat všem příznivcům chaosu, smrti, Cthulhu mýtů a samozřejmě maníkům, kteří si rádi a s chutí občas zapitvají. Zbystřit pozornost by měli hlavně fanoušci DISGORGE, MALIGNANCY, BRODEQUIN, ORIGIN, WORMED, DEFEATED SANITY, PUTRIDITY, CRYPTOPSY, DISENTOMB. 

Nesmíte se zkrátka bát krve, hudebního násilí a všech špinavostí tohoto dávno prokletého světa. INTERNAL SUFFERING jsou perfektně zahraný, skvěle zvukově ošetřený extrém, který vás buď zcela pohltí a nebo znechuceně vyplivne. Osobně tuhle kreaturní záležitost hodnotím velmi vysoko. Kolumbijská mašina na zabíjení je letos seřízena dokonale, přesně a opravdu ničí vše živé i neživé. Připomíná vlnu tsunami, smečku bojových psů, vypuštěných ze řetězu, případně hydru, která se právě probudila a má hlad. Vítejte na brutal death metalových jatkách té nejvyšší kvality!


sumarizace:

INTERNAL SUFFERING nahráli velmi kruté, krvavé album. Pokud byste dnes hledali technický brutal death metalovou kapelu, která se nebojí pořádně říznout do masa a zároveň hraje zajímavě, pak jste tady správně. „Cyclonic Void Of Power“ je albem, které bolí, je nezvykle pestré a velmi dynamické zároveň. Fanoušci stylu by měli zbystřit svoji pozornost, protože tady se odehrávají pořádně „hnusná“ hudební jatka. Kolumbijci moc dobře vědí, jak složit dobrou skladbu. Prohrabují se hromadami mrtvol s velkým citem pro věc. Muzika je zde velmi ošklivá, šílená a připomíná záběry z vivisekce. Pokud bych měl letos někomu doporučit kapelu, která nahrála velmi dobré technické brutal death metalové album, byli by to rozhodně INTERNAL SUFFERING! Tihle patologové opravdu moc dobře vědí, jak se dělá dobrá práce. Deska, která vám shnije v přehrávačích!


Asphyx says:

INTERNAL SUFFERING recorded a very cruel, bloody album. If you are looking for a slamming brutal death metal band that isn't scared to cut into meat and is playing interesting as well, so you're right here. „Cyclonic Void Of Power“ is an album that hurts, it's unusually colourful and very dynamic at the same time. Fans of the style should sit up their attention, because here are played very “ugly” music massacre. The Colombians know very well how to compose a good song. The music here is very ugly, crazy and reminds images of autopsy. If I would recommend someone a band this year, that recorded a very good slamming brutal death metal album, it would be definitely INTERNAL SUFFERING! These pathologists really know very well how to do a good job. Album, that will rot in yours CD players!

Tracklist:
01. Ride The Mountains Of Madness (Introduction)
02. Unleash The Antarctic Colossus (Prevail In The Universe With Crowning Might… Kadath Is The Vortex!)
03. Omnipotent Triumvirate (The Second Call Of Cthulhu | Heirs Of Might)
04. Vanished From Cosmos (Parallel Orb Inception… Expelled From The Nebula!)
05. Monumental Crusade (Portal Of Universal Secrets | Revitalized Into… Amenta!)
06. Dimension Of The Wicked (Creation Of Phenomenal Existence… Into The Tunnels Of Set!)
07. Upon Mystical Gateways (Defeat The Primal Fear… Unity Lies Beyond The Cosmos!)
08. Cyclonic Void Of Power (One With Eternity | Outer Gateways)
09. Abominable Highlands (Into The Monolithic Citadel Of Nyarlathotep!)
10. Protectors Of The Slumber Empire (Inhabitants Of The Watchtower | Polaris In The Sky)
11. Órbitas Ancestrales De Poder (Vorágine De La Negación | Efigie De Lo Supremo… 333!)


Band:
Vocals: Fabio Marin | Bass: Andres Garcia | Guitars: Diego Alonso | Drums: Wilson "Chata" Henao.

Share this games :

TWITTER