DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 9. června 2016

Home » » Recenze/review - LIHHAMON - Doctrine (2016)

Recenze/review - LIHHAMON - Doctrine (2016)


LIHHAMON - Doctrine
CD 2016, Auto de Fe Prod.

Mám co dělat, abych se v té temné mlze neztratil. Vyrazil jsem ven k večeru a ve vzduchu byl cítit strach. Našlapoval jsem opatrně, s rozvahou šelmy. Jen s tím rozdílem, že tuhle noc jsem se měl stát kořistí já. Lovce z německé kapely LIHHAMON jsem potkal uprostřed temného hvozdu. Ucítil jsem v temnotě krev, na povrch vytanuly nejskrytější sebeobranné pudy a dal jsem se na úprk. Dohnali mě, rozsápali mě, zničili svým surovým death metalem. Zpočátku jsem nic necítil, potácel se jako omámený, pak si mě podmanili a pustili mi žilou. Jejich novinka "Doctrine" je jako pijavice, sající vám životodárnou tekutinu z těla. Odporná, nacucaná krví všech nevinných obětí. Za svoji ji přijmou pravděpodobně jen šílenci vyznávající obrácené kříže extrémního metalu. 




Pokud se rádi ke spánku ukládáte do rakví a milujete bezmezně kapely jako DIOCLETIAN, REVENGE, IGNIVOMOUS, AUTOKRATOR, tuhle akvizici si klidně můžete vzít také s sebou. Sice budete mít přes den (je doufám, jasné, že vstáváte do noci!) noční můry, ale to je v našem prostředí dobrým zvykem. Slabší jedinci se budou otáčet v chodbě cestou na záchod, zpocení a vyděšení. Trojice z Leipzigu působí jako skupinka prokletých kněží. Nemluví, jen pronášejí slova a riffy o chrámu nekonečné bolesti. Slyším jejich novinku "Doctrine" jako velmi silnou, opojně návykovou a navozující pocit děsu. Podobná hudba se poslouchá zkaženým srdcem, o samotě a ve tmě. LIHHAMON vše podřídili temným silám, odevzdali své duše rohatému a vy si můžete plnými doušky vychutnat odporné kousky shnilého black death metalu. Provázej vás samotný pán pekel! Skvělá deska!


sumarizace:

"Doctrine" je albem, na kterém se němečtí black/death metalisté LIHHAMON pokusili překapat zlo. Povedlo se jim to. Novinka je svým způsobem hodně zákeřným albem, které od posluchače vyžaduje pozornost a dlouhý čas, strávený s deskou. Teprve potom, po dlouhé době, vynikne všechna temnota, kterou na CD němečtí nihilisté doslova vysekali. Nahrávka je hodně o špatných pocitech, o nicotě, o prázdnotě. Je opatřena dobrým zvukem, zajímavými nápady a nepropustnou tmou. Zahalte své tváře do kápí a očekávejte příchod samotného Satana. Čas strávený v obrácených modlitbách a pod zapáleným křížem, vám ukrátí právě LIHHAMON. Tohle album hodně bolí. Stačí ho jen pochopit a vstřebat. Nad městem se opět vznáší padlý anděl s hořícími křídly. Za chvilku spadne z nebe a zapálí onen svět. Buďte připraveni a poslouchejte "Doctrine"! Black/death metalová deska, která pálí jako oheň.

Asphyx says:

"Doctrine" is the album where German black/death metalist LIHHAMON tried to distil the evil itself. They did it. This new album is very cruel album in its own way and it needs an attention from the listener and a lot of time spend with this record. And after this, after spending a lot of time with this album the darkness which this German nihilists cut out will came outside. The record is about bad feelings, nihility and about emptiness. It is full of good sound, interesting ideas and impervious darkness. Cover your faces in capes and wait for the arrival of the Satan itself. LIHHAMON will short the time you spend in turn prayers and below the fired cross. This album hurts so much. You just have to understand and absorb it. Upon the town there is a fallen angel with burning wings. In a minute it will fall from heaven and it will burn the world beyond. Be prepared and listen to the "Doctrine"! Black/death metal album which burns like a fire!


Band:
M. - Terror and Intolerance F. - Scorn and Intolerance A. - Chaos and Intolerance

Share this games :

TWITTER