DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 28. července 2016

Home » » Minirecenze/minireview - NAILS - You Will Never Be One Of Us (2016)

Minirecenze/minireview - NAILS - You Will Never Be One Of Us (2016)


NAILS - You Will Never Be One Of Us
CD 2016, Nuclear Blast Records

Určitě znáte ten pocit, když se vám dostane do pusy něco ošklivého a nechutného. To potom prskáte, pokoušíte se vše vyplivnout a vypláchnout si pusu vodou. Tak si představte tenhle zážitek stokrát znásobený. Něco podobného lze zažít u nové desky amerických powerviolence/grind/hardcore šílenců NAILS. Ti se s tím rozhodně nemažou a při poslechu dochází k takovým situacím, že dostávám dávivý reflex. Je to na pořadu dne. Tahle smršť ve stylu CONVERGE, NAPALM DEATH, ale i DISMEMBER, ENTOMBED, případně BLACK BREATH opravdu připomíná rozmělňování zapáchajícího masa mezi zuby. Z úst vám visí kousky střev, ze stěn opadává omítka. Svět je plný hnisu a beznaděje. Ten tlak je obrovský. NAILS opět ukazují, jak by se to mělo správně dělat. Je to výmaz a to hodně kvalitní. 

U "You Will Never Be One Of Us" zahodíte všechny zábrany, švihnete telefonem o zeď a rozseknete obrazovku televize sekyrou. Kdo se má na ty žvásty pořád koukat, pomyslíte si a vyrazíte s palicí do ulic. Vaše demoliční práce může začít. Se sluchátky na uších, s NAILS v playlistu, uděláte dnes obrovský kus práce, to vám garantuji. Tahle deska je buldozer, hrnoucí před sebou veškerou špínu světa. Perfektně zahrané, se zvukovou bolestí ve skladbách, s tlakem, s pulsujícími mokvavými vředy na zádech. Podobné hudební násilí se musí umět podat a NAILS to dělají více než zdatně. Pokud tedy rádi alespoň občas trávíte čas v kamenolomu, budete určitě spokojeni jako já. Letos se novinka rozhodně povedla. 



sumarizace:

NAILS letos nahráli album, které je doslova narvané šíleností. Ostré riffy, morbidní vokál a zběsilé tempo. Pro očistu vašeho mozku jako stvořené! Hudba zde připomíná svět po apokalypse. Zbylo nás jen pár věrných. Zbytek zemřel v nekonečných křečích. Brutalita, grindové pasáže a absolutní chaos. To jsou NAILS. CD bych doporučil všem, kdo se chtějí pořádně rozsekat. Novinka je jako rána pěstí přímo do obličeje. Porazí vás a rozdrtí! Velmi dobře!

Asphyx says:

NAILS recorded an album full of madness this year. Sharp riffs, morbid vocals and furious pace.  It is made for cleaning of your brain! The music here is like the world after the apocalypse. It has left  only a few devoted. The rest died in endless cramps. Brutality, grind passages and absolute chaos. These are NAILSI would recommend this CD to everyone who wants to be cut up well. The news is like a punch in the face. It will defeat and crush you! Very well!

Share this games :

TWITTER