DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 22. srpna 2016

Home » » Recenze/review - BESTIALIZED - Termestella Cvltvs (2016)

Recenze/review - BESTIALIZED - Termestella Cvltvs (2016)


BESTIALIZED - Termestella Cvltvs
CD 2016, Satanath Records

Z vesmíru k nám, zdá se, proudí jen samá černá a temná energie. Lidem jakoby narostly přes oči neprůhledné, sklovitě slizké blány. Nevidí, neslyší, necítí okolní svět. Jsou uzavřeni jen ve svých mikrokosmech, zmateni a odsouzeni ke smrti ze zoufalství. Okultismus, války, strach, utrpení. To jsou hlavní propriety pravého reálného black metalu. Tentokrát z Kolumbie a zahraného bez jakýchkoliv pochyb. Ortodoxní přístup se téhle kapela vyplácí. Je to sice materiál ve stylu MARDUK, INFERNAL WAR, AD HOMINEN, KULT OF AZAZEL, ale je to také nenávist, zhmotněná na hudební nosič. Jsou splněny veškeré požadavky žánru a navíc je přidána u tohoto stylu hrozně důležitá věc, uvěřitelnost. Tam, kde působí většina evropských kapel legračním dojmem a hraním si na zlo, tak BESTIALIZED vrážejí obrácené kříže jeptiškám do chřtánu. 



Black metalový underground má svá nepsaná pravidla a ty jsou dodržena bezezbytku. Nějaké slitování nebo nedej Satan přívětivost zde nečekejte. Dostanete jen smršť ledových riffů, smrtonosných bicích a krutého vokálu. Budete prosebně volat číslo 666 do tmy a nutit svého kněze, aby plivl do svěcené vody. Už zase hoří ohně, už opět přichází postava Belzebuba na zem. "Termestella Cvltvs" je jako studeně krvavá tříšť, podávaná se skelnou vatou přímo do vašeho krku. Podobná hudba mě dusí, kroutí mi páteří a nutí sklánět se směrem dolů, do podzemí. BESTIALIZED jsou po dlouhé době black metalovou kapelou, která mě zaujala. Patří jim za to dík a pozdrav: "Shořte v pekle, synové temné legie". Black metal je válka s nebem! Na novince zhudebněná a potvrzená všemi rohatými. Ave Satanas!


sumarizace:

„Termestella Cvltvs“ je albem, na kterém se kolumbijští black metalisté BESTIALIZED pokusili překapat zlo. Povedlo se jim to. Novinka je svým způsobem hodně zákeřným albem, které od posluchače vyžaduje pozornost a dlouhý čas, strávený s deskou. Teprve potom, po dlouhé době, vynikne všechna temnota, kterou na CD kolumbijští nihilisté doslova vysekali. Nahrávka je hodně o špatných pocitech, o nicotě, o prázdnotě. Je opatřena dobrým zvukem, zajímavými nápady a nepropustnou tmou. Zahalte své tváře do kápí a očekávejte příchod samotného Satana. Čas strávený v obrácených modlitbách a pod zapáleným křížem, vám ukrátí právě BESTIALIZED. Tohle album hodně bolí. Stačí ho jen pochopit a vstřebat. Nad městem se opět vznáší padlý anděl s hořícími křídly. Za chvilku spadne z nebe a zapálí onen svět. Buďte připraveni a poslouchejte „Near Death Revelations“! Black metalová deska, která pálí jako oheň.

Asphyx says:

„Termestella Cvltvs“ is the album where Colombian black metalist BESTIALIZED tried to distil the evil itself. They did it. This new album is very cruel album in its own way and it needs an attention from the listener and a lot of time spend with this record. And after this, after spending a lot of time with this album the darkness which this Colombian nihilists cut out will came outside. The record is about bad feelings, nihility and about emptiness. It is full of good sound, interesting ideas and impervious darkness. Cover your faces in capes and wait for the arrival of the Satan itself. BESTIALIZED will short the time you spend in turn prayers and below the fired cross. This album hurts so much. You just have to understand and absorb it. Upon the town there is a fallen angel with burning wings. In a minute it will fall from heaven and it will burn the world beyond. Be prepared and listen to the „Termestella Cvltvs“! Black metal album which burns like a fire!


Track list:

1. Harvest Throes 01:01
2. Hell's Gateway Abattoir 04:36
3. Algorab Domain 05:08
4. Everlasting Mark Of Uroboros 04:56
5. Black Sun Servants 04:11
6. Cosmic War Maggot 05:45
7. Clamore Mortem Tumulus (Banshee Inflexion) 04:34
8. Nullpunktsenergie (Quintessence's Reactor) 03:20
9. Bestialized (Harassment Black Fire) 03:49

Album Line-up:
Nocturnal - Guitars, Bass, Didgeridoo, Drum programming
Ashahalasin - Vocals


Share this games :

TWITTER