DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 20. srpna 2016

Home » » Recenze/review - NUCLEAR HOLOCAUST - Overkill Commando (2016)

Recenze/review - NUCLEAR HOLOCAUST - Overkill Commando (2016)


NUCLEAR HOLOCAUST - Overkill Commando
CD 2016, Selfmadegod Records

Dámy a pánové, vítejte na death grindovém parketu. Dnes se bude tančit do skonání světa. Dokud se budou vaše kosti schopny hýbat, tak vás chci vidět v pohybu. Ano, polští maniaci hrají přesně ten druh neučesaného grindu, notně opepeřeném death metalem. Žádný technický a propracovaný zázrak, ale spíše záležitost pro odpočinek, pro skákání z pódia, pro neutuchající radost z hluku, špíny a krutosti. Fanoušci TERRORIZER, REPULSION, EXTREME NOISE TERROR budou určitě spokojeně pokyvovat hlavami. Zmiňovaným kapelám je tvorba těchto polských neurvalců podobná a tak už asi každý ví, s kým máme tu čest.



"Overkill Commando" je lehce monotónním albem, které asi příliš nerozbouří zahnívající vody death/grindového rybníku, ale zase na druhou stranu, dovedu si představit páteční pařbu v malém klubu, kam už všichni přijdou s pořádnou hladinkou alkoholu v krvi. Je to hudba na pohodu, nic objevného, ale určitou sílu zde cítím, o tom žádná. Staré grindové postupy mi stejně vždycky dělaly dobře. NUCLEAR HOLOCAUST přesně splňují představu o undergroundové skupině, která si na nic nehraje. Je to dobrý materiál, i když bych si dovedl představit více nápadů i ostrosti. Jako předkapela nějaké staré protřelé a zkušené smečky by mohli tihle šílenci spoustě fans pěkně rozhodit sandál. Dobrá práce pro chvíle grindového odpočinku. Jen nesmíte zapomenout na pivo.


sumarizace:

"Overkill Commando" je velmi hezkým dárkem pro všechny fanoušky starého death grindu. Vtip, nadsázka, energie. To jsou slova, která charakterizují nahrávku asi nejvíce. Nečekejte nic složitého, tohle je hudba pro chvíle oddechu, na pořádnou párty. Potřebujete si vyčistit hlavu? Tančíte rádi? Milujete skákání z pódia? Pak neváhejte a jděte do téhle nahrávky. Určitě vás nezklame. Polský old school death grind, který vás rozseká na malé kousky! Příjemné album!


Asphyx says:

"Overkill Commando" is a very nice gift for all fans of old death grind. Joke, exaggeration and energy. These are the words that define the record most. Don't expect anything complicated, this is the music for respite for some pretty party. Do you need to clean your head? Do you like dancing? Do you like jumping off the stage? So don't hesitate and listen to this record. You won't be disappointed. Polish old school death grind that will cut you into small pieces! Pleasant album!


Tracklisting:
1. Abominations of Annihilation
2. Overkill Commando
3. Epicentre of Terror
4. Cryptic Stench of Radioactive Foetuses
5. Power­Hungry Paranoia
6. Religious Mutation
7. Deathbringer of Death
8. Toxic Whore
9. Mashed with a Club
10. Only Cockroaches Will Survive
11. Vomiting Blood
12. Queen of Sodomy
13. Pulverised
14. Nuclear Waste Repository
15. Frostbitten by the Radioactive Fullmoon
16. Desciples of the Flesh
17. We Are the Batpeople
18. Gore Cult
19. God is Undead
20. Atomic Suicide

Share this games :

TWITTER