DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 30. srpna 2016

Home » » Recenze/review - SEWERCIDE - Immortalized in Suffering (2016)

Recenze/review - SEWERCIDE - Immortalized in Suffering (2016)


SEWERCIDE - Immortalized in Suffering 
CD 2016, Unspeakable Axe Records

Ležím opuštěný v jedné staré jeskyni uprostřed divoké přírody. Ukryt před predátory hniji vlastním svědomím. Provází mě dehydratace, strach a ostatní nevratné procesy. Nahlodán červy, paralyzován smutkem. Ne, takhle jsem si odchod z tohoto světa nepředstavoval. Pohozený stranou, s pohledem vytřeštěným do tmy. Spadl jsem do téhle jámy, když jsem hledal další členy australského podsvětí - SEWERCIDE. Našel jsem je, akorát jsem byl silou jejich hudby sestřelen, nahlodán, opuštěn a do mé mysli se vloudil nekonečný chlad. Death/thrash v podání těchto maniaků je totiž návykový, jako nějaká přírodní droga. Po břiše mi leze krysa a její korálkovité oči nadšeně hledí do mých. Čeká, ona čeká, až zemřu, probleskne mi hlavou a z posledních sil zařvu do temnoty. Odpovědí je mi jen ozvěna, připomínající ďábelský smích.  




"Immortalized in Suffering" je nahlodávajícím materiálem ve stylu DEMOLITION HAMMER, SOLSTICE, DECEASED, ale i třeba takových SODOM a KREATOR. Jakoby při poslechu oživla nějaká stará mršina, kterou jsem se již dávno stal. SEWERCIDE mají skvěle zahnívající nápady a zasahují mě svými skladbami přímo do mého kornatějícího srdce. Tahle hudba je vhodná hlavně na archivní večery, ale myslím, že jí nepohrdne každý hledač reálného a pořádně rezavého death/thrashe. Umírání v australské pustině, jejíž sílu ve skladbách podvědomě cítím, je tak o hodně bolestivější, niternější, syrovější. Deska připomíná černého jedovatého hada, který se vám vplazí do nohavice u kalhot. Nejdřív vás omotá, uhrane a nakonec uštkne přímo to tepny. Tohle zlo bude znít v mém pokoji i hlavě ještě pěkně dlouho. Jděte a šiřte slávu jediného pravého a bezbožného death/thrash metalu! Album, které vás obrátí v prach!


sumarizace:

„Immortalized in Suffering“ je temným poselstvím z onoho světa. Pokud bychom hledali nějaké vyslance záhrobí, museli bychom zákonitě narazit na australské death metalisty SEWERCIDE. Fascinuje mě přístup, jakých uchopila kapela staré smrtící pořádky, přetransformovala je to dnešní doby a stvořila album, které připomíná rozzuřené monstrum. Peklo opravdu existuje! Novinka těchto maniaků je toho jasným důkazem. Narovnejte prašivé kosti do úhledných hromad, otevřete dveře do záhrobí a povolejte nemrtvé! Australští uctívači old school death/thrash metalu jsou opět zde! Řvou mocně, hlasitě a jejich hlas je podobný samotné Bestii. Skvělé nápady, temná a zlá atmosféra, naléhavost, dravost. Tohle všechno dělá z posledního CD SEWERCIDE absolutně zahnívající záležitost. Album bylo nahráváno snad někde v podzemí, v opuštěných chodbách vedoucích do obrovské márnice. Old school death/thrash metal, který vás na věky prokleje! Smrt je při poslechu velmi blízko! Zlo přichází. Excelentní nahrávka!

Asphyx says:

„Immortalized in Suffering“ is a dark message from the world beyond. If you were looking for delegate from the world beyond you would have to find these Australian death metal band SEWERCIDE. I am fascinated by their attitude – they hold the old deadly orders transformed them into today´s world and made an album which sounds like an angry monster. The Hell is real! This album proves it. Line up your ashy bones into neat lumps, open the doors into the world beyond and call the undead! These Australians which worship old school death/thrash metal are back! They are screaming so powerfully and loudly! Their voice is like the Beast itself. Great ideas, dark and cruel atmosphere, immediacy, drive. This is what makes the new album by SEWERCIDE something absolutely mouldy. The album was recorded in the underground in abandoned halls which lead into an enormous dead house. Old school death/thrash metal which will curse you forever! The Death is very close when you listen to this album! The evil is coming. Excellent record!


Tracklist:
01. For Those About To Rot
02. A Dying Dream
03. Snares Of Carnality
04. Interlude In Agony
05. Acrimoniously Disharmonized
06. Pierced With Sentient Trepidity
07. Megalithic Tomb
08. Infinifixion
09. Eternal (In Spirit)

Share this games :

TWITTER