DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 3. září 2016

Home » » Recenze/review - OCCULT BURIAL - Hideous Obscure (2016)

Recenze/review - OCCULT BURIAL - Hideous Obscure (2016)


OCCULT BURIAL - Hideous Obscure 
CD 2016, Invictus Productions

Vidím poslední zbytky světla. Propadám se pomalu do hlubiny, stahován podivnými silami. Popadám dech a když to nejde, tak sleduji nekonečné bublinky krve, které mi jdou z uší a úst. Utopení, probleskne mi hlavou a mozek začíná stagnovat. Následuje ticho, dlouhé, šplouchající ticho. Potom prořízne temnotu první black thrashový riff kanadských OCCULT BURIAL. Zpěvák zaskřehotá a já si uvědomím, že jsem sice před chvílí vypustil svoji černou duši do věčnosti, ale zase jsem nalezl další kapelu, která mě provede podsvětím jistě a energicky. Topím se a zalykám špínou, hltám nefiltrovanou imaginární krev. Peklo!



"Hideous Obscure" je první dlouhohrající deskou kapely a je náležitě neučesaná, ošklivá, těkající a zlá jako samo zlo. Takhle nějak si představuji dobře zahraný black/thrash! Spolu se skupinou vzpomínáme na smečky jako jsou AURA NOIR, DESASTER, NIFELHEIM, SODOM, DARKTHRONE. OCCULT BURIAL působí jako velvyslanci samotného rohatého na této zemi. Klasické pózy i provedení se dají "odpustit". Vždyť bez toho by nebyly ohně v undergroundu. Rvu si novinku stále do hlavy, přidávám hlasitost a podupávám si nohou. Dostávám obrovskou chuť na pivo a nějaký menší výlet na hřbitov. Řeže, pálí, bolí, seká jako ohnivý ďáblův meč. Taková je předkládaná hudba a já kvituji s povděkem, že ještě existují kapely, které podobný starodávný black thrash hrají. Nechte si chutnat a pamatujte, že peklo stejně všechno spasí! Hail OCCULT BURIAL!


sumarizace:

Vítejte v pekle! OCCULT BURIAL letos vydali album, které obrátí kříže vzhůru nohama u vás v kostele. Nahrávka je plná nihilismu, války s nebem, ale hlavně perfektních černých thrashových melodií. Nenašel jsem jediné slabé místo, jediný kousek hudby, která by mě nebavila. Naopak, jsem totálně smeten z povrchu zemského neskutečnou energií, sírou a temnou náladou. Na novince nalezneme atmosféru, známou snad jen z vařícího kotle. Syrové, ostré, maniakální, magické! Takové je nové album těchto pekelníků. Svět je dávno odsouzen k zániku, ale než k tomu dojde, tak si to tady ještě pořádně užijeme, co říkáte?! OCCULT BURIAL zhudebnili tmu a zapálili onen svět! Vynikající black thrashová nahrávka, která vás spálí na popel!

Asphyx says:

Welcome to the Hell! OCCULT BURIAL released this year an album that will turn the crosses upside down in your church. The recording is full of nihilismwar with heavenbut mostly of perfect black thrash tunes. I couldn't find any weak pointthe only piece of music that I'm not interested in. The other way aroundI was totally wiped off the face of the earth with the incredible energysulfur and dark moodOn the new album we can find the atmosphereknown perhaps only from  the boiling boiler. Raw, sharpmanic, magicThis is the new album of these devilsThe world has been doomed for a long time, but before it will happen, we can enjoy it, what do you think?! OCCULT BURIAL set to music the darkness and lit the other sideExcellent black thrash record that will burn to ashes!

Tracklist:
1. Intro (Instrumental)
2. Blasted Death
3. Black Adoration
4. Jackal Head
5. Ancient Returns
6. A Witch Shall Be Born (Daughter Of Darkness)
7. Hades Son
8. Hideous Obscure
9. Occult Burial

Share this games :

TWITTER