DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 9. září 2016

Home » » Recenze/review - UNFATHOMABLE RUINATION - Finitude (2016)

Recenze/review - UNFATHOMABLE RUINATION - Finitude (2016)


UNFATHOMABLE RUINATION - Finitude
CD 2016, Sevared Records

Destrukce lidské mysli. Šílenství, které přehodí v mozku veškeré nastavené postupy v jeden krvavý záměr. Zabíjet! Zabíjet! Zabíjet! Zní pořád dokola v choré hlavě a je jen otázkou okamžiku, kdy se stane neštěstí. Dnešní doktoři vám dají potvrzení na cokoliv a tak není problém vyrazit mezi lidi, pro první oběť. Vědci přemýšlí, co se to s podobnými jedinci vlastně děje? Možná by jim mohla dát odpověď nová deska britských technických death metalistů UNFATHOMABLE RUINATION. Ti se již minulou prvotinou "Misshapen Congenital Entrophy" (2012) nesmazatelně zapsali do myslí všech fanoušků maniakálního brutálního death metalu. Letos pokračují dál, hlouběji do lidských krvavých představ i hudebního extrému. 



Na podobná alba je nutné nahlížet okem řezníka. Pro mnohé z vás to bude chaos, neučesaná změť riffů a hluku, ale vězte, že pokud vytrváte a naladíte se na tu správnou krvavou vlnu, otevře se před vámi jedna dosud neobjevená komnata. Je plná technických fines, maniakálního přístupu a melodií, které se vám doslova zaryjí pod kůži. Ne, není to lehký poslech a album "Finitude" ocení opravdu asi jen gurmáni pohybující se v brutálně someliérských kruzích, ale i tak stojí novinka za poslech. Posaďte se ve své oblíbené svěrací kazajce, osolte hlasitost na maximum a uvidíte, co se s vámi bude dít. Osobně si dávám novou desku do hlavy s velkou chutí, obzvláště ve chvílích, kdy začínám pochybovat o svém zdravém rozumu. A pokud máte rádi DEFEATED SANITY, ABYSMAL TORMENT, INHERIT DISEASE, EUFORIC DEFILEMENT, VISCERAL THRONE, samozřejmě SUFFOCATION a hlavně hudební násilí, tak rozhodně neváhejte. Úžasné album s temně krvavou atmosférou!


sumarizace:

UNFATHOMABLE RUINATION nahráli velmi kruté, krvavé album. Pokud byste dnes hledali technický brutal death metalovou kapelu, která se nebojí pořádně říznout do masa a zároveň hraje zajímavě, pak jste tady správně. "Finitude" je albem, které bolí, je nezvykle pestré a velmi dynamické zároveň. Fanoušci stylu by měli zbystřit svoji pozornost, protože tady se odehrávají pořádně „hnusná“ hudební jatka. Britové moc dobře vědí, jak složit dobrou skladbu. Prohrabují se hromadami mrtvol s velkým citem pro věc. Muzika je zde velmi ošklivá, šílená a připomíná záběry z vivisekce. Pokud bych měl letos někomu doporučit kapelu, která nahrála velmi dobré technické brutal death metalové album, byli by to rozhodně UNFATHOMABLE RUINATION! Tihle patologové opravdu moc dobře vědí, jak se dělá dobrá práce. Deska, která vám shnije v přehrávačích!


Asphyx says:

UNFATHOMABLE RUINATION recorded a very cruel, bloody album. If you are looking for a slamming brutal death metal band that isn't scared to cut into meat and is playing interesting as well, so you're right here. "Finitude" is an album that hurts, it's unusually colourful and very dynamic at the same time. Fans of the style should sit up their attention, because here are played very “ugly” music massacre. The British know very well how to compose a good song. The music here is very ugly, crazy and reminds images of autopsy. If I would recommend someone a band this year, that recorded a very good slamming brutal death metal album, it would be definitely UNFATHOMABLE RUINATION! These pathologists really know very well how to do a good job. Album, that will rot in yours CD players!


Tracklist:
01. Pestilential Affinity
02. Abdication Of Servitude
03. Thy Venomous Coils
04. The Ephemeral Equation
05. Nihilistic Theorem
06. Neutralizer
07. Inhuman Reclamation
08. Pervasive Despoilment
09. Forge Of Finitude

band:

Ben Wright- Vocals Daniel Herrera- Guitars Ross Piazza- Guitars Federico Benini- Bass Doug Anderson- Drums


Share this games :

TWITTER