DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 15. listopadu 2016

Home » » Recenze/review - AGATHOCLES - Commence To Mince (2016)

Recenze/review - AGATHOCLES - Commence To Mince (2016)


AGATHOCLES - Commence To Mince 
CD 2016, Selfmadegod Records

Pojďme, budeme dělat bordel! Tohle si řekli AGATHOGLES již poněkolikáté. Tato smečka, se snad největším počtem splitek na světě, přichází konečně také s řadovým albem. Belgická legenda se nemění, je stálicí, spolehlivým záchytným bodem v dnešním tolik rozervaném světě. Pokud máte rádi starý grind ve stylu NAPALM DEATH, REPULSION, UNHOLY GRAVE, TERRORIZER, CRIPPLE BASTARDS, EXTREME NOISE TERROR, tak neváhejte ani chvilku. Na novince naleznete 35 libozvučných nářezů rozprostřených do pouhých 34 minut. Co skladba, to šleha, hozená vám přímo do obličeje. K tomu texty, poplatné stylu. Chaos, hudební tlak, riffová surovost a máte před sebou klasiku v tom nejhnusnějším světle. Beru všemi deseti a dávkuji si album nejčastěji po večerních zprávách, to když vidím všude tu beznaděj.



Na novince opět nehledejte žádné "umění". Jedná se o vyloženě odpočinkovou grindovou záležitost, kterou ocení opravdu jen příznivci žánru. Já se při poslechu bavím, užívám si nevázanost, pohodu a tlak, který vyvěrá odněkud ze samé podstaty stylu. AGATHOCLES jsou dnes již klasici, po kterých chtějí fanoušci jediné. Další porci hudby, určené na pořádnou pařbu. Úplně vidím malý klub, kde lidé létají vzduchem. Jednoduchost, nasazení, energie, to jsou základní charakteristické rysy celé tvorby těchto šílených Belgičanů. Nemám s tím žádný problém a i když nejsem vyloženě fanoušek grindu, tak novinku "Commence To Mince" si dávám do uší poměrně často a s chutí. Líbí se mi, že si tahle parta na nic nehraje. Legenda, která nám letos předložila další pořádnou porci neučesaného grindu. Velmi dobře!


sumarizace:

AGATHOCLES letos nahráli album, které je doslova narvané šíleností. Ostré riffy, morbidní vokál a zběsilé tempo. Pro očistu vašeho mozku jako stvořené! Hudba zde připomíná svět po apokalypse. Zbylo nás jen pár věrných. Zbytek zemřel v nekonečných křečích. Brutalita, grindové pasáže a absolutní chaos. To jsou AGATHOCLES. CD bych doporučil všem, kdo se chtějí pořádně rozsekat. Novinka je jako rána pěstí přímo do obličeje. Porazí vás a rozdrtí! Velmi dobře!

Asphyx says:

AGATHOCLES recorded an album full of madness this year. Sharp riffs, morbid vocals and furious pace.  It is made for cleaning of your brain! The music here is like the world after the apocalypse. It has left  only a few devoted. The rest died in endless cramps. Brutality, grind passages and absolute chaos. These are AGATHOCLESI would recommend this CD to everyone who wants to be cut up well. The news is like a punch in the face. It will defeat and crush you! Very well!

Tracklist:
1. Bathing In Hate
2. Noise Abatement Crusaders
3. Snobhunt
4. Bad Space Cake
5. Opportunist Swines
6. Lights Off
7. I Piss As Defence
8. No More Faith
9. Freeze, My Dear
10. Dark Marks
11. Black Evil Rays
12. From Market Place To More Space
13. Anarchist Spectrum Disorder
14. King Of The Scene
15. Thanks Man!
16. Orgulho Americano
17. Why Do They Gaggle?
18. Demons In My Head
19. (Sh)out
20. Wasted Words
21. Interrupted
22. Flag Up Your Arse
23. A Late Abortion
24. Different Direction
25. Opgefokt
26. The Only Honesty
27. Dadaesque Orange Attack
28. Hypotrips
29. Commence To Mince
30. Excellent Toilet Paper
31. And The Loser Is
32. Nazional Sozialist Security
33. In The City Of Opportunists
34. Kill Thrill
35. Chinese End

Share this games :

TWITTER