DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 11. listopadu 2016

Home » » Recenze/review - ECHELON - The Brimstone Aggrandizement (2016)

Recenze/review - ECHELON - The Brimstone Aggrandizement (2016)


ECHELON - The Brimstone Aggrandizement 
CD 2016, Transcending Obscurity Records

Vrzly dveře do záhrobí a já napjatě čekal, kdo vejde dovnitř. Zjevila se parta protřelých muzikantů, plně celý život oddaných death metalu. Dave Ingram, Rogga Johansson, Johan Berglund, Kjetil Lynghaug, Travis Ruvo. Pozdravili, zapojili své nástroje do aparátů a pak zbourali moji kobku se zemí. Reálný old school death metal! Čekal někdo něco jiného? Doufám, že ne. Pánové svému řemeslu rozumí jako málokdo a předvádějí se na svém druhém dlouhohrajícím albu "The Brimstone Aggrandizement" v pořádně černém světle. Riffy od Roggy, k tomu Daveův hlas. Jsem spokojený a rochním se v těch starých plesnivých kostech s neskrývaným úsměvem na tváři. Pranic mi nevadí, že se podobné desky dají odsoudit několika slovy o nepůvodnosti a ohranosti. ECHELON se také netají tím, pro koho a proč hrají. Chtějí si užít smrtící kov v jeho klasické podobě a daří se jim to na výbornou.


sumarizace:

ECHELON a jejich novinka útočí na ty nejskrytější noční můry všech fanoušků old school death metalu. Album je odpovědí na všechny ozvěny ze záhrobí, které je možno vůbec slyšet. Klasický, plesnivý death metal se zde potkává s pradávným prašivým thrashem a na své si přijdou snad všichni milovníci hřbitovů. Obraťte všechny kříže, zapalte svíce, dnes se bude konat jedna velmi okultní seance. Vystupovat na ní budou slavní death metalisté ECHELON. Pánové moc dobře vědí, jak se dělá pravé a nefalšované smrtící řemeslo! "The Brimstone Aggrandizement" je plné špíny, pavučin i ozvěn ze starých rakví. Death metal je zde exhumovaný odněkud z devadesátých let a je krásnou vzpomínkou na časy, kde se ještě zabíjelo poctivě, rezavým nožem. Death metalová deska, která vás pokryje plesnivinou!

Asphyx says:

The new album by the ECHELON attacks the deepest nightmare of every single old school death metal fan. This album is the answer for all of the calls from the beyond you can hear. The classic, moldy death metal meets old rotten thrash. And I think that every lover of graveyards is going to be satisfied. Turn down all the crosses, light up the candles because today the big occult séance is happening. There are going to be famous death metal guys ECHELON. Masters really know how to do the right deathful job. The album "The Brimstone Aggrandizement" is full of dirt, spider webs and echo from old coffins. The death metal is exhumed from the 90s and it is a beautiful flashback from the times when the killing was dinkum and was done by a carroty knife. This is the death metal album which covers you with a fungus.

Album lineup - 
Dave Ingram (HAIL OF BULLETS, ex-BOLT THROWER, ex-BENEDICTION) - Vocals 
Rogga Johansson (PAGANIZER, DEMIURG, PUTREVORE, MEGASCAVENGER) - Guitar 
Johan Berglund (RIBSPREADER, DEMIURG, THE GROTESQUERY) - Bass 
Kjetil Lynghaug (JOHANSSON & SPECKMANN, PAGANIZER) - Lead Guitar 
Travis Ruvo (AKATHARTA, CROPSY MANIAC) - Drums

Echelon Bandcamp - https://echelondm.bandcamp.com/album/the-brimstone-aggrandizement-death-metal-supergroup
Echelon Facebook - https://www.facebook.com/EverForwards/
Transcending Obscurity Site - http://tometal.com/
Transcending Obscurity Facebook - https://www.facebook.com/transcendingobscurity/
Share this games :

TWITTER