DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 2. listopadu 2016

Home » » Recenze/review - F.A.M. - Human Cargo (2016)

Recenze/review - F.A.M. - Human Cargo (2016)


F.A.M. - Human Cargo
CD 2016, Deformeathing Production


Polští grindeři F.A.M. jsou hlukaři každým coulem. Vezměte si postupy v tomto stylu za posledních řekněme deset let, napěchujte je do hmoždíře, pojistěte výbušninou a jako výsledek vám vyleze nové album "Human Cargo". Je to taková klasika, která je sice velmi dobře zahraná, ale nepřináší toho příliš nového. Podobnou hudbu oceníte pravděpodobně stejně nejvíc někdy kolem půlnoci, to když už budete mít v krvi pořádnou hladinku alkoholu a vaše chuť skočit z pódia bude k nevydržení. F.A.M. lze zkrátka s klidem zařadit mezi zástupy grindových bojovníků. Solidní, ale ničím výjimeční, napadá mě asi nejčastěji na jejich adresu.

 

13 vlastních skladeb, jeden povedený cover MY DYING BRIDE. K tomu různé mezihry, vtipné vsuvky. Všechno je zdá se v nejlepším pořádku. Přesto se neubráním dojmu, že mě ta smršť ve stylu MUMAKIL, NASUM, NAPALM DEATH, začne po nějaké době lehce nudit. Pořád při poslechu hledám zajímavější místa, ale příliš jich nenacházím. Každopádně, to vůbec nic neznamená, na podobné desky musí mít člověk opravdu náladu. Můj verdikt je tedy vcelku jasný. F.A.M. vydali letos takové album na pohodu. Grind, sranda, výmaz. Kdo čekal víc, ať se poohlédne jinde. No a my ostatní si půjdeme zapařit pod pódium. Dobré, ale ne vynikající.


sumarizace:

Novinka polských maniaků  F.A.M. je plná legrace, grindu a pořádně ostrých melodií. Těmhle šílencům není nic svaté a dovedu si představit, že to na koncertě umí pořádně rozjet. Poslech doma v přehrávači je sice chvílemi trošku stereotypní, ale jako celek mě nahrávka baví. Jen se na ní člověk musí dívat s nadhledem. Doporučuji vám tedy otevřít si láhev něčeho dobrého, dát hi-fi věž pořádně nahlas a nic neřešit. Přesně pro tyto chvíle jsou  F.A.M. jako stvořeni. Dobrá grindová deska, která vás pobaví!


Asphyx says:


The news of Polish maniacs  F.A.M. is full of fun, grind and really sharp melodies. Nothing is holy to these madmen and I imagine that they can really let it rip on concerts. Listening at home in the CD player is a little bit stereotypical, but as a whole I enjoy this recording. But it's necessary to take it easy. So I recomment you to open a bottle of something good, set the volume to the maximum and don't try to solve anything. Exactly for these moments are  F.A.M. the best. Good grind album for your entertainmant!


Tracklist:
1.Junkie
2.X
3.About Us
4.VI
5.Bukowski
6.Belt
7.Szpion
8.Human Cargo
9.Let's Share A Cigarete
10.From Chełm With Love
11.Politician
12.PKP Hangover
13.Loneliness
14.All Swept Away (MDB Cover)

Share this games :

TWITTER