DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 30. listopadu 2016

Home » » Recenze/review - WITCHERY - In His Infernal Majesty's Service (2016)

Recenze/review - WITCHERY - In His Infernal Majesty's Service (2016)


WITCHERY - In His Infernal Majesty's Service
CD 2016, Century Media Records

Začalo to zdánlivě, bez zjevných příčin. Houstla mi krev, měl jsem čím dál tím častěji křeče v nohách. Pomalu jsem chřadl, stával se stínem. Vypadáš jako vlastní zombie, říkali mi kolemjdoucí. Nevěřil jsem, ztratil jsem jakýkoliv směr, mé žíly byly plné hnisu. Poslouchal jsem stále dokola novinku švédských black/thrasherů WITCHERY.

Měl jsem trošku obavu, jak to zvládne nový zpěvák Angus Norder. Není lehké nastupovat po Eriku "Legionovi" Hagstedtovi (ex-MARDUK). Novic ale zvládl svoji práci na výbornou. A hudba? Ta je pořád směsí černého kovu, pochodové rytmiky a thrashe, který vám zkroutí palce u nohou. Muzika i zaměření jsou stále nejvíc "podobné" AURA NOIR, SKELETONWITCH, DESASTER, NOCTURNAL GRAVES, RAISE HELL, NIFELHEIM, SATANIC SLAUGHTER, SODOM. Zkrátka a jednoduše, máme zde před sebou další album kapely, která se rozhodla nám pořádně pustit žilou. Za sebe mohu směle prohlásit, že se jim to povedlo.




WITCHERY s klidem zařaďme mezi smečky, které už ničím novým nepřekvapí. Zase na druhou stranu, nikdo to po nich nechce a neočekává. Dostal jsem přesně ten kousek nahrubo nasekané tmy, která je poháněná šíleným soukolím hudebního násilí a jsem tedy ve svém živlu. Texty plné satana, okultismu, s hororovým nádechem mi dělají také dobře. U podobné hudby se mi hrozně dobře odpočívá, paří, podupává nohou i pořádají soukromé oslavy. Je nenáročná, s takovou tou jiskrnou náladou a dokáže mi opravdu rozproudit v úvodu zmiňovanou krev v celém těle. Co na tom, že má čím dál tím černější barvu a nebude to dlouho trvat a stanu se skeletonem s vyděšeným výrazem. Novinka má sílu, heavy efekt, energii, temnotu. Jsem navýsost spokojen a "In His Infernal Majesty's Service" si užívám jako starý dobrý známý jed. Peklo!


sumarizace:

"In His Infernal Majesty's Service" je takovým špinavým setkáním německé thrashové školy a norských blackových špinavců. Dohromady pak působí jako bourací kladivo, ničící všechno, co stojí kolem. Proti hudbě v tomto provedení nemám žádných námitek a připomínek. Podobný hnis mi koluje v krvi a zhušťuje ji do žhavého magmatu. Novinka je jako nějaká vzpomínka na staré dobré časy. Osmdesátá a devadesátá léta zase jednou naplno ožívají a WITCHERY jasně dokazují, že se v těchto časech cítí jako piraňa v krvavé lázni. Black thrashové album, u kterého vám pukne hlava! Skvěle!

Asphyx says:

I feel like in a meeting with German thrashers, who have teamed up this time with Norwegian black metallers. They formed a deadly alliance that is singly responsible for the destruction of everything. This is exactly the kind of music that you have to continuously play over and over, until you become fatigued. Although the music is simple, seemingly ordinary but it matures over time as well just like a carefully matured corpse. Therefore, if you do not want to solve anything and you want to just relax a little bit and want to really thrash out your brains, I can only and only then recommend you these maniacs. Black/thrash massacre of the highest quality!


Tracklist:
01. Lavey-athan
02. Zoroast
03. Netherworld Emperor
04. Nosferatu
05. The Burning of Salem
06. Gilded Fang
07. Empty Tombs
08. In Warm Blood
09. Escape From Dunwich Valley
10. Feed the Gun
11. Oath Breaker

band:
Jensen (Guitars)
Sharlee D´Angelo (Bass)
Angus Norder (Vocals)
Chris Barkensjö (Drums)
Rikard Rimfält (Lead guitar)

Share this games :

TWITTER