DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 6. listopadu 2016

Home » » Recenze/review - ZORA - Scream Your Hate (2016)

Recenze/review - ZORA - Scream Your Hate (2016)


ZORA - Scream Your Hate
CD 2016, vlastní vydání

"Hoďte kamenem, kdo jste bez viny..." Hodili všichni. Každý chtěl vidět krev, utrpení, poslední záškuby kdysi tolik krásného těla. "Ve jménu víry budeš trpět!": řvali pomatení samozvaní soudci a brali do ruky další a další kameny. Smrt přicházela pomalu, šíleně pomalu. 

Italský brutální death metal v podání kapely ZORA, připomíná kamenování, více než cokoliv jiného. Riffy jakoby vás zasahovaly postupně do všech částí těla, praskaly vám kosti, otupěla lebka i celý okolní svět. Není možné, abych měl v těle tolik krve, pomyslíte si a schoulíte se do polohy skrčence. Nepomáhá to. Dopadají na váš další a další rány, až se pomalu změníte v kaši, ještě nedávno připomínající člověka. Ano, album "Scream Your Hate" je klasické, tradiční a sází se v něm na ty nejkrutější lidské vlastnosti. 



"Scream Your Hate" je perfektně odvedeným krvavým řemeslem. Líbí se mi temná nálada celého alba, obdivuji obal, s povděkem kvituji i krásně syrový zvuk. Ne, nečekejte žádné ekvilibristiky, ani technické finesy. ZORA jsou klasiky v tom nejlepším slova smyslu. Jsou smrtonoši, nositeli starých postupů, přizpůsobených vlastnímu vyjádření smrti. Cítím ve vzduchu krev, už zase se plní vana ostatky nenávisti. Pro poslech se nalaďte na staré brutální kapely, které záměrně nebudu jmenovat. Určitě si najdete spoustu styčných bodů sami. Není to důležité, hlavní je celkový dojem a ten na mě dělají Italové velmi dobrý. Není to kapela, která by hýbala děním, ale novinka se poslouchá neskutečně dobře. Tedy alespoň mě, starému šedému death metalovému vlkovi. Hoďte kamenem, pusťte si "Scream Your Hate" a váš svět bude najednou černo rudý, jako ostatky po násilném činu. Velmi dobře!


sumarizace:

Nové album ZORA je nahrávkou, která je plná death metalového násilí. Je ranou mezi oči, nekompromisním materiálem, který vás rozdrtí. Kombinace krutých riffů, skvělého zvuku a obrovského tlaku dělá z novinky velmi bolestivou brutální death desku. Tohle je klasický, brutální death metal, který vám vymáchá obličej v kaluži plné krve. Žádné ústupky, žádný oddych. Jen kruté riffy, ostrý hlas a odpadající kusy vašeho těla. "Scream Your Hate" řeže jako motorová pila, která nejde zastavit. Naporcovat, pověsit na háky a po odkapání zahodit na hromadu! Všichni fanoušci klasického brutálního death metalu by měli zbystřit svoji pozornost. V Itálii byla uvařena hodně krvavá kaše. Nahrávka působí jako srážka s pořádně rozjetým vlakem. Doporučuji všem hudebním patologům, všem fanouškům smrtícího masakru. Brutální death metalové album, které zabíjí na potkání! Skvělá morbidní práce!


Asphyx says:

The new album by ZORA is full of death metal violence. It´s a hit between eyes, uncompromising material which will smash you. This combination of cruel riffs, amazing sound and huge pressure makes this album a very hurtful brutal death album. This is a classic brutal death metal which will soak your face in a puddle of blood. No concessions, no rest. Just cruel riffs, sharp voice and falling pieces of your body. "Scream Your Hate" cuts like a power saw which is impossible to turn off. Carve it, hang it on hooks and discard it on a cluster after draining. All of those fans of the classic brutal death metal should pay attention. There has been cooked a very bloody mash in the Italy. The album feels like a fast train accident. I would suggest it to all musical pathologists, all fans of death massacre. Brutal death metal album which kills everything, everywhere! Amazing morbid work!

Tracklist:
1. Drpping
2. Outcast
3. Blinded
4. Slave Of Mind
5. Refuse
6. Trapped Mosquito
7. Banquet Of Flesh
8. Abracadacab
9. Scream Your Hate

band:
Glk Molè - guitar Tat0 - vox - bass Giampiero Serra - drums

Share this games :

TWITTER