DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 8. ledna 2017

Home » » Recenze/review - ARMORED SAINT - Carpe Noctum (2016)

Recenze/review - ARMORED SAINT - Carpe Noctum (2016)


ARMORED SAINT - Carpe Noctum
Live album 2016, Metal Blade Records

Člověk by si měl udělat jednou za čas radost. Někdy se stává, že už kvůli práci nemám žádnou sílu. Společnost mě vyždímá tak, že si připadám jako kus hadru. Nemám chuť na ostrou extrémní hudbu a rád se uchyluji k legendám, které zklidní moji rozjitřenou mysl. ARMORED SAINT jsou pro mě jistotou, kultem, kapelou pro chvíle, kdy odpočívám. Božský hlas Johna Bushe, perfektní hráčské výkony a navíc neskutečný heavy feeling. Živák "Carpe Noctum" je přesně tím druhem alba, které bych normálně přešel bez povšimnutí. Jenže jsem měl náladu na heavy metal, na poctivou ránu z milosti. K tomu pivo, skvělou ženu a kopu dětí. Má únava byla najednou pryč a já jsem věděl, že téhle desky se jen tak nezbavím.



Jsou kapely, které to se mnou umí, pak jsou skupiny, které mám neskutečně rád a pak jsou smečky, které mi způsobují mrazení v zádech. Dnešní technika má výhodu v tom, že si s dobrou aparaturou připadáte opravdu jako na koncertě. ARMORED SAINT se do mě zařízli s energií sobě vlastní, uhranuli mě, zmrazili, roztančili, řízli a pohladili zároveň a hlavně ve mě vzbudili touhu je vidět naživo. Zvukově je album dobře ošetřeno, obal se mi také líbí, má heavy metalová vášeň pro staré poctivé ctitele žánru byla ukojena. Doporučuji prázdnou dálnici před vámi, rychlost něco kolem 130 kilometrů za hodinu a hlasitost na hranici snesitelnosti. Už se hrozně těším, až zase vyrazím s ARMORED SAINT na cesty. Nádhera pro všechny věrné fanoušky!



Asphyx says:

I have no words. An excellent album for all loyal fans! The obligation for all the devotees, who likes ARMORED SAINT! Heavy metal gods in excellent form! Wow

Tracklist:
01. Win Hands Down
02. March of the Saint
03. Stricken by Fate
04. Last Train Home
05. Mess
06. Aftermath
07. Left Hook from Right Field
08. Reign of Fire

ARMORED SAINT is:

John Bush: Vocals
Joey Vera: Bass
Phil Sandoval: Guitars
Jeff Duncan: Guitars
Gonzo Sandoval: Drums


Share this games :

TWITTER