DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 27. března 2017

Home » » GODLESS TRUTH po 7 letech na podiu

GODLESS TRUTH po 7 letech na podiu


GODLESS TRUTH po 7 letech na podiu

sobota 1. dubna - klub Famu od 18:45 (doors 18:00)
KEEP ON ROTTING - Litoměřice -  technical death metalhttps://www.facebook.com/keeponrotting/
DEMIMONDE – Praha - kosmik dark experimental metal
https://www.facebook.com/demimondeofficial/
hudba https://demimondeofficial.bandcamp.com/
BEAST WITHIN THE SOUND – Praha – modern thrash/death metal/hardcore
https://www.facebook.com/beastwithinthesound/
NEW HATE FORM – Liberec – experimental metalhttps://www.facebook.com/newhateform/


První letošní Progue Echoes bude mocné! Na scénu, a hlavně i koncertní podia, se po více než 6 letech vrací GODLESS TRUTH, a my máme tu čest udělat jejich vůbec 1. koncert! A u téhle premiéry přece musíte být, a v první řadě!

Godless Truth až na pauzu v letech 2011-2016 za 23 let existence stihli v několika sestavách nahrát 4 alba, pár EP a singlů, ale především odehrát stovky koncertů, několikero evropských tour, včetně jednoho japonského. Ale co by to bylo za návrat, kdyby nová sestava, samozřejmě čítající věčného kormidelníka Švanyho u kytary, přišla odehrát jen své staré skladby. Krom osvědčených kousků dojde i na prezentaci nového materiálu pro už chystanou studiovku, z níž už týden je venku první ochutnávka Fortune Time!

Buďte naladěni: progresivní, ale energický death metal s melodickými a technickými prvky vás přesvědčí, že i bez svého letitého zpěváka Godless Truth ještě neřekli své poslední slovo!

Nemáme ale radost jen z navrátilých „Olomoučáků“. Jako další do sestavy přibyla jedna z našich naprosto nejoblíbenějších kapel, „litoměřičtí“ KEEP ON ROTTING, kteří aktuálně podia šetří a připravují nové skladby. Jsme rádi, že si Vopičáci s frontwomankou Dahlien udělali čas a že G.Truth předehřejí podium na nejvyšší stupeň!

Třetí na soupisce jsou s Progue Echoes nerozlučně spjati. Jsou jimi samozřejmě pořádající pražští experimentátoři DEMIMONDE prezentující po 16 letech nové - úspěšné - album Cygnus Oddyssey. A jejich poslední koncert na půdě Matičky měst se, stejně jako v případě KOR, odehrál v listopadu – máte příležitost obě skvadry po více než 4 měsících vidět opět na pražském podiu!

Hájit barvy Prahy nebudou ale jen pořádající Demimonde. Podpoří je BEAST WITHIN THE SOUND, kteří už nějakou dobu mají před vydáním nové desky …and Vice Versa. Energický a moderní metal vycházející z thrashe mísící death, hácéčko i melodie chytne za pačesy každýho riffo-milce.

Pokud by si někdo mohl myslet, že poslední kapela soupisky je jen do počtu, ať se přihlásí pro výprask! NEW HATE FORM z Liberce netlačí na pilu, jsou přemýšlíví, nebojí se zpomalit, nebojí se groovu, ani jemně disonančních post-rozkladů a oblažují silnou atmosférou. Buďte v klubu od začátku, byla by chyba je propásnout!

info zde:
https://www.facebook.com/events/1828782070717965/


18:45 – 19:20 New Hate Form
19:50 – 20:25 Beast Within the Sound
20:50 – 21:30 Demimonde
21:50 – 22:30 Keep On Rotting
22:50 – 23:40 Godless Truth
Share this games :

TWITTER