DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 4. března 2017

Home » » Recenze/review - BLACK BLEEDING - The Awakening (2017)

Recenze/review - BLACK BLEEDING - The Awakening (2017)


BLACK BLEEDING - The Awakening
re-released MCD 2017, NIHILISTIC HOLOCAUST Webzine/ Distro

Ještě rozespalý vstoupím do koupelny a tam se umývá ve vlastní krvi nějaká cizí žena. Tváře choré, ruce kostnaté, s popelavou barvou kůže. Popadnu, co mám první po ruce a urazím ji hlavu. Druhý den si pro mě přijdou. Zabil jsem svoji vlastní matku.

Příběhy schizofreniků by vydaly na spoustu tlustých knih. V úvodu zmíněný jsem četl a u toho poslouchal znovu realizované demo "The Awakening" belgicko/francouzských tmářů BLACK BLEEDING. Materiál, původně z roku 2005 nepostrádá ani po těch dlouhých letech sílu a opravdu připomíná podobné zážitky, jako zmíněná noční krvavá seance. Smíchejte death metal (i ten melodický), thrash a black a po řádném zatřepání natřete tmou. Pak pochopíte, o čem jsou prodlužující se stíny ve starých katakombách.





"The Awakening" je pestré, zákeřné album, které vám pronikne do žil pomalu, polehounku. Chvílemi sice získávám lehký pocit monotónnosti a občas se moje mysl od poslechu odpoutává, ale jako celek působí album náležitě studeně, ošklivě a zle. Nebude a nikdy nepatřilo do první ligy. Nevadí to, vždyť i v lize druhé se dají občas nalézt příjemně zahnívající desky. "The Awakening" patří k těm zdařilejším. Pokud bych měl hodnotit procenty, tak bych volil něco kolem sedmdesáti. Možná přeci jen chybí trošku víc síry, žhavých kousků temnoty a špíny. Každopádně, pokud máte chuť na černotou umazaný death metal, tak neváhejte. BLACK BLEEDING jsou jasným důkazem toho, že i v předpeklí bývá někdy pořádně ošklivo. Dobré album.


sumarizace:

"The Awakening" je pořádně temným kouskem hudby. Death/black metal v provedení BLACK BLEEDING je nechutný, ošklivý, zlý a pochází snad ze samotného pekla. Oceňuji černou jiskru, kterou zde cítím z každé skladby. Album je to ostré, mokvající a nahrané někde v hlubokých bažinách plných mrtvol. Belgicko - francouzská kostnice byla otevřena a vydává další a další svědectví o zlu. Skladby jsou mocné, krásně gradují a mají v sobě spoustu temné energie. Vítejte na okultní mši, podávat se budou prokleté hostie! Černý death metal, který otevírá dveře do podzemí! Velmi dobře!

Asphyx says:

"The Awakening" is a really dark piece of music. Death/black metal in interpretation of BLACK BLEEDING is disgusting, ugly, evil and comes perhaps from hell itself. I appreciate the black sparkle that I'm feeling from each song. The album is sharp, weeping and recorded somewhere in the deep swamps full of corpses. Belgian - french ossuary was opened and gives more and more testimony about evil. The songs are powerful, they escalate nice and have a lot of dark energy. Welcome to the occult Mass, it will be served cursed wafers! Black Death Metal, which opens the door to the underground! Very good!

tracklist:
1. The sleeper has awakened
2. One with the universe
3. Proxima centauri
4. Lord of the worms
5. Demonic quantum boundaries


Youtube song:

Order here:
Label website:
More infos:





Share this games :

TWITTER