DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 1. března 2017

Home » » Recenze/review - EKPYROSIS - Asphyxiating Devotion (2017)

Recenze/review - EKPYROSIS - Asphyxiating Devotion (2017)


EKPYROSIS - Asphyxiating Devotion
CD 2017, Memento Mori

Nevěděl jsem, že řežu do živého. Předpokládal jsem, že v tomhle stavu už nemůže nikdo žít. Jsem starý lékař, ale takováhle zničená těla jsem ještě nikdy neviděl. Pokrytá mokvajícími vředy s nepřítomnými pohledy, se šelestivým tlukotem srdce a zkaženou krví. Proč, ptám se pořád dokola, proč? Odpověď nedostávám ani ve chvílích, kdy mi poprvé ztuhne šíje strachem a smrtí.

Italská pocta starým dobrým IMMOLATION, AUTOPSY, případně současnějším DEAD CONGREGATION. Táhlé, hutné riffy, morbidní vokál a smrt v očích. Tohle všechno jsou EKPYROSIS. Nové jméno na scéně smrti, připomínající nějakou hodně zlou chorobu. Parta mladých hudebníků, plně oddaných starým death metalovým pořádkům. Letos přicházejí se svým prvním dlouhohrajícím albem a nutno rovnou říct, že hodně vydařeným. 




Ano, pro poslech "Asphyxiating Devotion" je nutné (jak už to bývá u mých tipů zvykem) se oprostit od vzorů těchto Italů. Jinak zde příliš dobrého pro sebe nenajdete. Novinka je albem, které opravdu ocení jen milovníci dlouhých procházek podzemím. Ti si, stejně jako já, užijí ošklivě temný zvuk, mocné nástupy, hrubě dunivý vokál i kytarové motivy, u kterých vám bude pukat lebka tlakem. EKPYROSIS vás vezmou za ruku, otevřou dveře do pekla a provedou vás Hádovou říší. Budete se bát, budete skučet strachem. Uvidíte svoji vlastní rakev, která pod vší tou tíhou praskne a odhalí dávná death metalová tajemství. Takhle nějak by měl vypadat pravý, reálný, blasfemický smrtící kov! Vynikající album pro všechny fanoušky temnot!



sumarizace:

Tančíme na hrobech našich death metalových předků, přemýšlíme o nesmrtelnosti a řinčíme kostmi do rytmu jediného pravého death metalu. Italský temný kult EKPYROSIS ožil s neskutečnou silou a energií. Jestli jste si mysleli, že téhle hydře uniknete, tak jste se pekelně mýlili. Chytne vás, omámí a pokouše zuby ostrými jako hroty nožů. Při poslechu mám občas strach vylézt na světlo boží. Tisíckrát prokletý, obětovaný, zavržený. Takový se cítím při "Asphyxiating Devotion". Doomová nálada otevřených hrobů na mě dýchá ze všech stran. Tohle album je povinností pro všechny temné death metalové maniaky. Vítejte v pekle! Italské smrtící album, které vám zatluče hřeby do rakve! Vynikající chorobná deska! 



Asphyx says:

We are dancing on the graves of our death metal's ancestors, we think about immortality and rattle  bones to the rhythm of the only one true death metal. Italian dark cult EKPYROSIS is alive again with incredible strength and energy. If you thought you'll escape this Hydra, you are hellishly wrong. It grabs you, drug and bite with teeth sharp like tip of knives. When I listen, I'm sometimes scary to come into the light of God. A thousand times cursed, sacrificed, cashiered. So I'm feeling with "Asphyxiating Devotion". Doom mood of open graves breathes from all sides at me. This album is a obligation for all dark death metal maniacs. Welcome to hell! Italian deadly album that knocks nails in your coffin! Excellent and morbid

TRACK STREAM:
www.youtube.com/watch?v=L_VERYXn3Aw

MORE INFO:
Share this games :

TWITTER