DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 24. března 2017

Home » » Recenze/review - INFAMOVS - Under the Seals of Death (2017)

Recenze/review - INFAMOVS - Under the Seals of Death (2017)


INFAMOVS - Under the Seals of Death
CD 2017, Memento Mori

Pořád mě dokážou překvapit. Stále odcházím raněný. Lidé, o kterých si myslíte, že jsou rovní, najednou přijdou a vrazí vám zezadu nůž do ledvin. Bez čekání, s úlisným výrazem ve tváři. Mrzí mě to a jsem najednou slabý, bezbranný, odhalený jak malé děcko. Utíkám rychle do své ulity, roztržitě hledám CD na uklidnění. Do očí mě uhodí rudě temný obal chilských INFAMOVS. Padám na kolena a modlím se, abych dostal rozhřešení.

INFAMOVS jsou jako klubko hadů, jako společenství padlých kněží. Jsou rouhaví, blasfemičtí, neurvalí, šílení, ale pořád mají čistší štít, než v úvodu zmíněný bývalý přítel s přetvářkou na obličeji. Jejich death metal je starosvětský, vycházející ze starých dobrých INCANTATION, MALEVOLENT CREATION, IMMOLATION. Na své prvotině se sice pohybují pouze ve starých prašivých mantinelech old school death metalu, ale jsou velmi přesvědčiví, živočišní a vzteklí jako rozzuřené bestie. A hlavně, jejich dlouhohrající prvotina "Under the Seals of Death" mě jako fanouška baví poslouchat.



Nemám vlastně s ničím problém, líbí se mi jak zvuk, tak nápady a hlavně černá aura, která jednotlivé skladby provází. Pro někoho málo, pro mě tak akorát, abych se uvolnil, naladil na záhrobí a desku si užil. Nejedná se o nijaké posouvání stylu. Na to ale také INFAMOVS nehrají. Jsou to staromilci, kteří hrají pro pamětníky. Nic jiného nečekejte. Že je to málo? Nemyslím si. Jsem rád, že podobné kapely pořád hrají. Je to sice vlastně jen retro jdoucí na samou svou podstatu, ale je to také album, které je temně pestré, zákeřné, postupně zahnívající. Zasáhne vás náhle, přepadne zezadu, nemilosrdně. Velmi solidní old school death metal z Chile!


sumarizace:

První dlouhohrající album INFAMOVS se opravdu povedlo. Kombinace studených melodií, krutého zpěvu a neskutečné energie na mě opět funguje. Ze záhrobí povstali všichni nemrtví a svět je doslova zahalen krví. Nahrávka působí jako rozkládající se mršina. Old schoolové motivy, smrt v očích a nekonečné utrpení. Tohle všechno při poslechu zažijete. Budete odcházet od svých hi-fi věží rozsekáni na malé kousky, vaše mysl bude čistá a krev nakažená. CD s klidem mohu doporučit všem poctivým fanouškům reálného death metalu, kteří se rádi prohrabují starými kostmi. Exhumujte staré mrtvoly, vypusťte zombie na tento svět! Přijdu si jako v nějakém hodně krutém hororu. Morbidita, špína, hnus a neskutečný tlak. To všechno na "Under the Seals of Death" naleznete. Tento masakr jen tak někdo nepřežije. Old school death metal, u kterého praskají víka od rakví! Velmi solidní záležitost!


Asphyx says:

The first full-length album INFAMOVS came really off. The combination of cold melodies, harsh vocals and incredible energy works again. The dead and undead rose from the beyond and the world is wrapped in blood. The recording acts like a decomposing carcass. Old school motifs, death in the eyes and endless suffering. All this you'll experience during listening. You'll leave from your hi-fis cut into small pieces, your mind will be clear and blood infected. I can recommend this cd to all honest real death metal fans who likes rummaging in old bones. Exhume old corpses, let zombies out into this world! I'm coming like in very brutal horror. Morbidity, dirt, filth and surreal pressure. This all you'll find on "Under the Seals of Death". This massacre can survive only someone. When you are listening this old school death metal, the lids from the coffins are cracking! Very solid thing!

Traсklist:
1. Into the Death 1:16
2. Dawn of the Black Dance 5:11
3. Call upon Blasphemovs 3:02
4. Impure Plaguiarisms 3:04
5. God of Pestilence 3:38
6. Of Force and Plague 5:20
7. Interlude 3:54
8. Serpent of Sin 4:54
9. Chaos-Madness 3:51

Line-Up:
A . M - Drums (2014-present)
S . D - Guitars (2014-present)
F . U - Vocals (2015-present)
F . G - Bass (2016-present)
R . B - Guitars (2016-present)

Share this games :

TWITTER