DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 7. března 2017

Home » » Recenze/review - MIDNIGHT - Shox of Violence (2017)

Recenze/review - MIDNIGHT - Shox of Violence (2017)


MIDNIGHT - Shox of Violence
CD, LP, TAPE 2017, Hells Headbangers

Raz, dva tři, čtyři. Pojďme na to. Kosu nabrousit, džísku připravit. Kecky nasadit. Smrt potkat a zapařit. Chce se mi řvát!

MIDNIGHT jsou američtí black/speedoví maniaci, kteří se nás letos rozhodli poctít novou kompilací. Máte rádi staré dobré VENOM, SPEEDWOLF, HELHAMMER, INEPSY, MOTORHEAD? Tak s chutí do toho! Na "Shox of Violence" vás čeká úplně stejná špína, neurvalost, rebelie a šílenství. Zvuk jak z desek vašich rodičů, masakrující odhodlání v srdcích. Jo, o tomhle kdysi metal býval, povzdychnu si a naláduji do sebe další flák. Kam jsem jenom dal svůj nábojnicový pás? Ptám se pořád dokola a mezitím podupávám nohou do taktu, jako bych měl epileptický záchvat. Kristovy voči, to zase řeže!



Mám už všeho plný kecky, nechce se mi poslouchat stále se opakující kecy přechytralých mudrlantů. My jsme metal, my chceme kopnout do vrtule. Vypadnout, dát hodně piv a pak si pořádně večer zapařit v klubu. MIDNIGHT doporučuji všem podobně postiženým. Je to naše vlastní zkažená krev, plivnutí do ksichtu všem sráčům. Kompilace plná toho nejryzejšího kovu, v podobě, v jaké se původně hrával. Já chci do pekla na pořádném koni! Masakr, black, thrash! Řekněte mi, co si přát víc? Vivat MIDNIGHT!


sumarizace:

MIDNIGHT na kompilaci působí jako vyslanci temnot! Album připomíná ozvěny ze samotného podsvětí. Nihilisticky znějící motivy, chorobný vokál, smrt ve vašich očích. Všechno tohle na novince naleznete. Doslova mě fascinuje zlá a ošklivá nálada celé nahrávky. Takhle nějak si představuji, že zní samotné peklo. MIDNIGHT se pohybují na hranici mezi naším a oním světem s morbidní elegancí. Hudba zde připomíná zápach zahnívajícího masa, zákeřnou nemoc, po které začnete hnisat zaživa. Je jako prasklý vřed, plný špíny a zkažené krve. Black/speed metal, který vás přenese do záhrobí! Absolutní inferno!

Asphyx says:

MIDNIGHT are on copilation like envois of darkness! The album recalls the echoes from the underworld itself. Nihilistic sounding themes, morbid vocals, death in your eyes. All these can you find on the new album. I'm fascinated by bad and ugly mood of the record. This is how I imagine sounds of hellMIDNIGHT move on the border between our and other world with morbid elegance. The music here reminds the smell of rotting meat, insidious disease, because of you start to fester alive. It's like a ruptured ulcer, full of dirt and rotten blood. Black/speed metal, which takes you to Hades! Absolute inferno!

Share this games :

TWITTER