DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 31. března 2017

Home » » Recenze/review - POSSESSION - Exorkizein (2017)

Recenze/review - POSSESSION - Exorkizein (2017)


POSSESSION - Exorkizein
CD 2017, Invictus Productions/Iron Bonehead

Dav šílí. Exorcista právě pozvedá majestátně pochodeň. Dnes se zase bude upalovat ve jménu víry. Žena, obviněná z čarodějnictví už ani po tom všem mučení neprotestuje. Ví, že další bolest bude ještě větší, než ta předchozí, spalující. Roztrhli ji košili, to aby si pánové v prvních řadách přišli na své. Masa lidí je vždy krutá, krvelačná. Obviněná mlčí i v plamenech. Těsně před tím, než vypustí duši, zašeptá temnou modlitbu. Všem přítomným vypálí oheň oči.


POSSESSION jsou belgičtí špinaví black deathaři, hrající ve stylu BESTIAL RAIDS, IMPIOUS BAPTISM, SLAUGHTBBATH. Hudba je zde plná rouhání, ošklivosti, která je páchána někde na pomezí našeho a onoho světa. Neradno si zahrávat s temnými silami. Belgičané tak činí a výsledný obraz záhrobních sil je vylisován právě na nosiči "Exorkizein".






Už dlouhá léta se modlím k obrácenému kříži. Dodává mi sílu přežít v našem nehodném světě. Samozřejmě, vše je nutné brát jako takovou hodně temnou hru, jako sledování nihilisticky zaměřených hororů. U POSSESSION oceňuji hlavně šílenost, zběsilost, tlak, kterému podlehne i nevěřící Tomáš. Andělům zase hoří křídla. Každý si představuje peklo jinak, ale troufám si tvrdit, že Belgičtí maniaci se mu hudebně přiblížili velmi blízko. Úplně cítím plameny, vidím oči lidí, prohlášených dávno za bláznivé. Není tomu tak, oni jen vidí tam, kam my ne. Do jiných, ošklivějších dimenzí. Stejně jako POSSESSION. Black death metal, který připomíná vymýtání ďábla. Kdo tentokrát vyhraje, je vám doufám jasné. Skvělé album.


sumarizace:

POSSESSION na novém albu působí jako vyslanci temnot! Album připomíná ozvěny ze samotného podsvětí. Nihilisticky znějící motivy, chorobný vokál, smrt ve vašich očích. Všechno tohle na novince naleznete. Doslova mě fascinuje zlá a ošklivá nálada celé nahrávky. Takhle nějak si představuji, že zní samotné peklo. POSSESSION se pohybují na hranici mezi naším a oním světem s morbidní elegancí. Hudba zde připomíná zápach zahnívajícího masa, zákeřnou nemoc, po které začnete hnisat zaživa. Je jako prasklý vřed, plný špíny a zkažené krve. Black/death metal, který vás přenese do záhrobí! Absolutní inferno!

Asphyx says:


POSSESSION are on new album like envois of darkness! The album recalls the echoes from the underworld itself. Nihilistic sounding themes, morbid vocals, death in your eyes. All these can you find on the new album. I'm fascinated by bad and ugly mood of the record. This is how I imagine sounds of hellPOSSESSION move on the border between our and other world with morbid elegance. The music here reminds the smell of rotting meat, insidious disease, because of you start to fester alive. It's like a ruptured ulcer, full of dirt and rotten blood. Black/death metal, which takes you to Hades! Absolute inferno!


POSSESSION lineup 2017
V.Viriakh - vocals
I.Dveikus - guitars
S.Iblis - bass (live), guitars and bass (studio)
Pz.Kpfw - drums 

TRACK STREAM:
MORE INFO:
www.facebook.com/hisbestdeceit
www.invictusproductions.net
www.facebook.com/InvictusProductions
www.ironbonehead.de
www.facebook.com/IronBoneheadProductions
Share this games :

TWITTER