DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 9. března 2017

Home » » Recenze/review - SVART CROWN - Abreaction (2017)

Recenze/review - SVART CROWN - Abreaction (2017)


SVART CROWN - Abreaction
CD 2017, Century Media Records

Zlo plodí další zlo. Zkažená krev lidí, prskajících kolem sebe jedovaté sliny plné hnisu a nenávisti. Přestal jsem dávno věřit v naši rasu. Přestal jsem věřit ve vašeho Boha. Věřím už jen temným silám.

SVART CROWN letos opět pokračují ve své Bohu protivné činnosti. Probouzejí dávné démony, máčí nás v blasfemii, bolesti a perverzních skladbách plných beznaděje. Hudba ve stylu BEHEMOTH, DEATHSPELL OMEGA, ULCERATE, AZARATH, NILE, BELPHEGOR, MORBID ANGEL. Pokračování Starého zákona, psaného rukou ďábla. Nihilismus zabalený do černého roucha black/death metalu. Smrt, dlouhá, nekonečná, s jiskřivou jistotou zla. Tohle všechno jsou SVART CROWN.



Novinku "Abreaction" lze poslouchat dvěma způsoby. Buď budete hledat shodné body s jejich předchůdci a vzory a nebo se naplno ponoříte do jejich temné bažiny a necháte se vést po trnitých cestách hříchu. Francouzi jsou dříči, kteří nejen že perfektně zvládají své řemeslo, ale ještě navíc přidávají nahrubo nasekané kousky tmy, která vás postupně pohltí. Nad městem rozprostřel svá křídla krvelačný mrak. Už zase prší strach! Otírám si tvář a zaklesnu své nohy pevně do země. Je to potřeba, protože novinka SVART CROWN má v sobě velkou sílu, odhodlání a uvěřitelnost. Občas bych si sice dovedl představit ještě větší kus špíny a neurvalosti, ale jako celek na mě album funguje. Bolí mě, drásá, pálí a to je znakem vzájemných okultních sympatií. Black death metal v podobě, v jaké je schopen vyvolávat duchy zemřelých. Velmi dobře.



sumarizace:

Novinka francouzských black death metalistů SVART CROWN je plná tmy, rouhání, odporu proti zavedeným dogmatům. Francouzští maniaci používají k velebení zla tradiční, klasické postupy. Album je tak hodně špinavé, černé, se zákeřnou atmosférou. Občas se některé motivy slévají dohromady, ale jinak je nahrávka velmi chutným morbidním soustem. Pokud máte rádi obrácené kříže, vyděšené jeptišky a rádi se pohybujete na protipólu dobra, myslím, že se vám bude CD hodně líbit. Bylo uděláno vše proto, aby byly otevřeny dveře do samotného pekla. SVART CROWN ovládají své řemeslo velmi dobře. Skladby jsou plné utrpení, zvuk je perfektní a nápadů je také dostatek. Možná mi občas chybí víc špíny, ale to je možná jen můj dojem. Jinak je vše v absolutním pořádku. Krutost, síla, válka s nebem! Tohle všechno na „Testimonio De Bautismo“ naleznete. Black death metalové album, které je cítit sírou! 


Asphyx says:

The new album by French black death metal band SVART CROWN is full of dark, cursing, resentment against dogmas. French maniacs use classic traditional actions to glorify evil. The album is very dirty, black and it has a cruel atmosphere. Although some motives are blending together, the album is very tasty morbid meal. If you like upside down crosses, scared nuns, being in the other side of good – I think you would like this album very much. These guys did everything to open door into the Hell. SVART CROWN do their job very well. Their songs are full of misery, the sound is perfect and they have a lot of ideas. I maybe miss more dirt but that is just my feeling. Otherwise everything is great. Cruelty, power, war with the sky! That is everything you can find on „Testimonio De Bautismo“ album. Black death metal album which smells like brimstone. 


Tracklist:
01. Golden Sacrament
02. Carcosa
03. The Pact: To the Devil His Due
04. Upon This Intimate Madness
05. Khimba Rites
06. Tentacion
07. Orgasmic Spiritual Ecstasy
08. Transsubstantiation
09. Emphatic Illusion
10. Lwas
11. Nganda

band:
JB Le Bail : Vocals/Guitar
Ludovic Veyssière: Bass guitar
Kévin Paradis: Drums...
Kevin Verlay : Guitar 

Share this games :

TWITTER