DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 3. dubna 2017

Home » » Recenze/review - BLOOD FEAST - The Future State of Wicked (2017)

Recenze/review - BLOOD FEAST - The Future State of Wicked (2017)


BLOOD FEAST - The Future State of Wicked
CD 2017, Hells Headbangers Records

"Trhej mi kousky masa, ocejchuj si mě, svaž a nech pohozenou někde ve sklepě. Můžeš mě mlátit, psychicky týrat, můžeš mě celou zničit. Jen prosím tě, nezakazuj mi poctivý thrash metal": řekla mu a on tak učinil.

Vzal jsem si nové CD amerických old school thrasherů BLOOD FEAST, chvíli se s ním skoro mazlil, protože podobné návraty legend jsou pro mě vždy i osobním zážitkem a potom se můj pokoj změnil v čiré metalové peklo. Staří pánové dřímali dlouhá léta v podzemí, přesněji 28 let od vydání poslední dlouhohrající desky, aby letos vydali totální zhudebněné inferno. "The Future State of Wicked" je absolutní thrashový masakr staré školy, nostalgický výlet do dob mého mládí a hlavně, neskutečně kopající album! Kdo prostě umí, ten umí! Smrt!



"The Future State of Wicked" je albem, které nechá zavzpomínat na nejlepší alba DEMOLITION HAMMER, KREATOR, MORBID SAINT, SLAYER, EXODUS, DECEASED, POSSESSED, DARK ANGEL, SODOM, MASTER. Jedná se nahrávku, která nenechá v klidu nikoho, kdo nasával muziku ke konci osmdesátých a v devadesátých letech minulého století. Už jen ten zvuk, utíkající bicí, jednoduchost, riffy jak kladiva, tlukoucí vás přímo do tváří. Nevím, nakolik ocení novinku dnešní generace a upřímně, je mi to tak nějak jedno. Jsem starý prašivý metalový pes, zocelený třiceti lety metalu a oceňuji u hudby právě ty nakopávající chvilky, které spolu s BLOOD FEAST zažíváme. Novinka je poselstvím z dávných dob, thrashovým šílenstvím, exhumací vaší mysli, plesnivým otiskem. Tohle album z hlavy jen tak nevyženu. Peklo! Inferno! Thrash metal! Kult!


sumarizace:

Tančíme na hrobech našich thrash metalových předků, přemýšlíme o nesmrtelnosti a řinčíme kostmi do rytmu jediného pravého thrash metalu. Americký kult BLOOD FEAST ožil opět s neskutečnou silou a energií. Jestli jste si mysleli, že téhle hydře uniknete, tak jste se pekelně mýlili. Chytne vás, omámí a pokouše zuby ostrými jako hroty nožů. Při poslechu mám občas strach vylézt na světlo boží. Tisíckrát prokletý, obětovaný, zavržený. Takový se cítím při "The Future State of Wicked". Doomová nálada otevřených hrobů na mě dýchá ze všech stran. Tohle album je povinností pro všechny old school thrash metalové maniaky. Vítejte v pekle! Americké smrtící album, které vám zatluče hřeby do rakve! Vynikající chorobná deska! Inferno! Kult!

Asphyx says:

We are dancing on the graves of our thrash metal's ancestors, we think about immortality and rattle  bones to the rhythm of the only one true thrash metal. American cult BLOOD FEAST is alive again with incredible strength and energy. If you thought you'll escape this Hydra, you are hellishly wrong. It grabs you, drug and bite with teeth sharp like tip of knives. When I listen, I'm sometimes scary to come into the light of God. A thousand times cursed, sacrificed, cashiered. So I'm feeling with "The Future State of Wicked". Doom mood of open graves breathes from all sides at me. This album is a obligation for all old school thrash metal maniacs. Welcome to hell! American deadly album that knocks nails in your coffin! Excellent morbid CD! Inferno! Cult!


Tracklist:
1. INRI
2. Off with Their Heads
3. Brethren
4. By the Slice
5. The Underling
6. Last Rites
7. Who Prays for the Devil
8. Nein
9. Remnants II
10. The Burn


band:
ADAM TRANQUILLI (GUITARS) - TOM LORENZO (BASS) - CHRIS NATALINI (VOCALS) - CJ SCIOSCIA (GUITARS) - JOE MOORE(DRUMS)

https://www.facebook.com/bloodfeastlegions/
https://blood-feast.bandcamp.com/album/the-future-state-of-wicked
http://www.drinktheblood.com/
http://www.bloodfeastlegions.com/
http://shop-hellsheadbangers.com/
Share this games :

TWITTER