DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 10. dubna 2017

Home » » Recenze/review - HELLFIRE - Goat Revenge (2017)

Recenze/review - HELLFIRE - Goat Revenge (2017)


HELLFIRE - Goat Revenge
EP 2017, Witches Brew

Už zase bojují děti proti svým rodičům. Všude teče krev a násilí se vznáší ve vzduchu. Válka. Opět to lidské běsnění. Obě strany se jen tak nedohodnou a výsledkem jsou jen další mrtvá těla. Beznaděj, strach, temnota. Apokalypsa lidské mysli. Jdete kdysi krásnou ulicí a potkáváte jen samé temné stíny. Další nálet, další smrt. Kdy tohle všechno skončí, ptám se nebe a odpovědí je mi jen zachmuřený mrak.

HELLFIRE pocházejí z Ukrajiny a o válce rozhodně vědí své. Nebo se jim ji alespoň povedlo na jejich novinkové EP "Goat Revenge" naroubovat. Představte si peklo, ve které hrají jen ty nejvybranější black death metalové kapely. HELLFIRE se mezi nimi rozhodně neztratí. Jsou špinaví, uvěřitelní, old schooloví. Jako samotné záhrobí. Slyším tu plíseň starých časů, ozvěny nemrtvých i tradiční klasické postupy ve stylu IMPIETY, ANGELCORPSE, SARCÓFAGO, BLASPHEMY. Syrové maso, krájené tupým rezavým nožem ve staré kobce, napadá mě asi nejčastěji.



HELLFIRE ctí všechny undergroundové náležitosti, s ničím se moc nemažou, jsou špinaví, jako vrata na hřbitov. Vše je podřízené jedinému. Válce s nebem. Spousta podobných smeček působí dnes již úsměvně, ale Ukrajincům jejich boj věřím. Ze skladeb oddanost smrti jenom čiší, kapela opravdu působí jako nájemní zabijáci, kteří se vás snaží zničit hudbou. Nečekejte přehledný metal současné doby, pro podobné záležitosti musíte mít uši nasměřované do márnice. Už zase hoří město, už opět slyším křik nevinných. Ulicemi chodí Satan a vybírá si pro sebe ty nejlepší kousky utrpení. Black death metal, u kterého začnou hořet všechny kříže! 


sumarizace:

"Goat Revenge" je deskou, která má velmi nakažlivou atmosféru. Připomíná výše zmíněné rituály natolik uvěřitelně, že by na CD mělo být nalepeno varování před zlými silami. Black death metal je zde špinavý, uvěřitelný a nepostrádá velmi silné melodie. Desku si užívám úplně stejně jako pravé okultní obřady. Ukrajinci hrají s nadšením, energií a dokážou vtáhnout do své nečisté hry. Jejich kruté příběhy opravdu ožívají a znesvěcují vše svaté. Z malé vesnice, ležící na úpatí hory, se vydal dlouhý průvod. Na nosítkách sedí další oběť. Démoni si žádají další a další maso. Ženy naříkají, muži mají zachmuřené tváře. V čele zástupu stojí členové kapely a nesou v rukou obrácené kříže. Zvony se opět houpají do kroku. Chodí to tady tak odjakživa a byla by škoda něco měnit. Pravý bezbožný black death metal!



Asphyx says:

"Goat Revenge" is an album with a contagious atmosphere. He recalls the dark rituals so believable that the CD should contain a warning against evil forces. This is Black Death Metal which  is dirty, believable and not lacking very strong melodies. This Album ..I enjoy exactly the same way as true occult rites. Ukrainians are playing with enthusiasm, energy and are able to draw up their dirty play. Their cruel stories really come to life while desecrating everything holy. Totally right godless black/death metal!

Track - List:
1. Intro
2. Hellmass Attack
3. Goat Revenge
4. War Apocalypse Battery
5. Field of Screams
6. Unholy Cult
7. Unleash the Beast
8. Lord of the Mighty Horns

Members:
Guitars & Vocals: Karargh
Bass: Necrobaphomet
Drums: Skullcrusher


Share this games :

TWITTER