DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 22. dubna 2017

Home » » Recenze/review - INFERNÄL MÄJESTY - No God (2017)

Recenze/review - INFERNÄL MÄJESTY - No God (2017)


INFERNÄL MÄJESTY - No God
CD 2017, High Roller Records


Až půjdeš zase jednou za stínem, dej si pozor, abys nepotkal muže s krásnou tváří. Usměje se na tebe, podá ti ruku a pozve na cestu rájem. Jenže zdání klame a až se za tebou zaklapnou dveře jeho auta, poznáš, co je to utrpení. Jeho obličej se změní v hnusný škleb a tvé tělo se bude až do brzké smrti zmítat v nekonečných bolestivých křečích.

Novinka kanadských thrash metalistů INFERNÄL MÄJESTY mi setkání s nějakou tajemnou zrůdou velmi připomíná. Je po okraj narvaná temnými melodiemi, šílenstvím, mocnými riffy a hlasem démona. Kanaďané jsou klasici, kteří nejenže perfektně zvládají svoje řemeslo, ale ještě navíc dokáží složit skladbu, která vás od začátku až do konce doslova rozdrtí.Už zase hoří kříže spalujícím ohněm černého thrash metalu! 




Thrashoví veteráni INFERNÄL MÄJESTY jsou velmi originálním tělesem, které má svůj jasný rukopis. Na letošní novince "No God" jsou jejich kytary opět nabroušené, jako ty nejostřejší nože. Celá deska jakoby byla zahalena ve velké temnotě a já opravdu věřím, že žádný Bůh už dávno neexistuje. Tohle album mě bolí, drásá, rozsekává na malé kousky, aby mě následně složilo v morbidní bytost plnou zloby. Ano, thrash metal zde smrdí sírou a odhodláním zapálit nebe. Nahrávka stojí na pevných klasických thrashových základech a je okořeněna lehkými progresivními prvky. "No God" považuji za poctivou, ryzí a energickou práci, která vás přesvědčí k životu ve stínu. Takto má vypadat thrash metal! INFERNÄL MÄJESTY jsou legendou, která opět mocně zařvala. Připomíná znovu probuzené monstrum, které vám jde po krku. Vynikající temný thrash metal! Kult!


sumarizace:

Novinka kanadských thrash metalistů INFERNÄL MÄJESTY je po okraj narvaná temnými melodiemi, šílenstvím, mocnými riffy a hlasem démona. Kanaďané jsou klasici, kteří nejenže perfektně zvládají svoje řemeslo, ale ještě navíc dokáží složit skladbu, která vás od začátku až do konce doslova rozdrtí.Už zase hoří kříže spalujícím ohněm černého thrash metalu! 

Thrashoví veteráni INFERNÄL MÄJESTY jsou velmi originálním tělesem, které má svůj jasný rukopis. Na letošní novince "No God" jsou jejich kytary opět nabroušené, jako ty nejostřejší nože. Celá deska jakoby byla zahalena ve velké temnotě a já opravdu věřím, že žádný Bůh už dávno neexistuje. Tohle album mě bolí, drásá, rozsekává na malé kousky, aby mě následně složilo v morbidní bytost plnou zloby. Ano, thrash metal zde smrdí sírou a odhodláním zapálit nebe. Nahrávka stojí na pevných klasických thrashových základech a je okořeněna lehkými progresivními prvky. "No God" považuji za poctivou, ryzí a energickou práci, která vás přesvědčí k životu ve stínu. Takto má vypadat thrash metal! INFERNÄL MÄJESTY jsou legendou, která opět mocně zařvala. Připomíná znovu probuzené monstrum, které vám jde po krku. Vynikající temný thrash metal! Kult!

Asphyx says:

The new album by Canadian thrash metal band INFERNÄL MÄJESTY is full of dark melodies, craziness, powerful riffs and the voice of demon. Those Canadians are classics who know how to do their craft but they know how to compose a song which will crush you since beginning. The crosses are burning again with the scorching fire of black thrash metal!


Thrash veterans INFERNÄL MÄJESTY are very original and they have their own signature. This year´s album “No God” has their greatly sharp guitars, just like the most sharpened knives. The whole album feels like being cover in darkness and I truly believe that there is no God anymore. This album hurts, grates and cuts into small pieces and in the end it breaks me into morbid creature full of evil. Yes, trash metal on this album smells like sulphur and like a determination to burn the sky. This record is based on solid foundations of classic thrash and it is spiced up by light progressive elements. “No God” is well-done, genuine and energetic piece of art which will made you to live in shadows. This is how thrash metal should look! INFERNÄL MÄJESTY are legend which screamed again. It is like a awaken monster which will chase you. Excellent dark thrash metal! Cult!


TRACKLIST
1. Enter The World Of The Undead  (5:44)
2. In God You Trust  (5:14)
3. Signs Of Evil  (4:54)
4. Another Day In Hell  (6:38)
5. Kingdom Of Heaven  (6:47)
6. No God  (5:58)
7. False Flag  (2:06)
8. Nation Of Assassins  (6:25)
9. House Of War  (4:49)
10. Systematical Extermination  (6:29)
11. Extinction Level Event  (6:08)


LINE-UP
Christopher Bailey - vocals
Kenny Hallman - guitar
Steve Terror - guitar
Daniel Nargang - bass
Kiel Wilson - drums


https://www.facebook.com/infernalmajestyofficial
http://www.infernalmajesty.com/
https://www.hrrecords.de/
Share this games :

TWITTER