DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 23. května 2017

Home » » Recenze/review - ATREXIAL - Souverain (2017)

Recenze/review - ATREXIAL - Souverain (2017)


ATREXIAL - Souverain
CD 2017, Godz Ov War Productions

Začalo to v hlubokých, nehostinných močálech, které musíte přejít, abyste se dostali do záhrobí. Někde tam, mezi nafouklými tvářemi utopenců, stahováni do hlubin špinavosti, někde v těchto místech se musela zrodit i španělská kapela ATREXIAL
. 

Padají z nebe černé krůpěje zkažené krve, vysrážené na křídlech havranů. Usedají každého rána, na větev před domy bezvěrců, aby jim následně vyklovali oči. Kombinace blacku a deathu, šílenství v rukou, které vytvářejí melodie plné chladu, smrti a zapomnění. Inspirace BEHEMOTH, HATE, DARK FUNERAL, SETHERIAL, záhrobím a temnou věčností dělají z téhle prvotiny morbidně nechutný pokrm. Na "Souverain" nebylo nic ponecháno náhodě. Zvuk, obal a hlavně nápady - všechno na okultních seancích obstojí.



"Souverain" je albem, které splňuje mé nejvyšší požadavky na poctivý black death metal. Líbí se mi celková atmosféra, i jednotlivé střípky naplněné krví, špínou a hnisem, které z novinky slyším. ATREXIAL jsou černí nálado - tvůrci, kteří přesně pochopili, v čem spočívá podstata zla. Mám neodbytný pocit, že z téhle rakve se jen tak nedostanu. Budu v ní tlít na věky věků, probodnut rezavým nožem a spílající svému vrahovi. Ano, tahle hudba zabíjí. Bez varování, bez kompromisů, přesto s chladem a zimomřivostí. Španělé jsou jako choroba, jako morová rána, vylisovaná na hudební nosič. Doporučuji všem obdivovatelům šedě plných stínů. Black death metalové album, které vám zkroutí vnitřnosti do nekonečných křečí! 


sumarizace:

"Souverain" je pro mě morbidním a krutým black death metalovým zážitkem. Na desce ožívají všichni zběsilí démoni i noční můry. Působí dojmem, že byla vytažena z nějakého hodně starého hrobu. Byl v něm pochován kněz, který byl vyhozen z církve svaté za to, že obcoval se samotným ďáblem. Ostré riffy, hluboký, smrtelný hlas, nápady, pocházející odněkud ze záhrobí. To jsou ATREXIAL. Mocní, tajemní a černí jako noc. Tohle je hudba, která by měla znít při spirituálních seancích. Novinku považuji za hodně silný, temný a zabijácký materiál. Španělský black death metal, který otvírá staré rány! Morbidní záležitost!

Asphyx says:

"Souverain" is for me morbid and cruel black death metal experience. All furious demons and nightmares come alive on this album. It gives the impression that it was pulled from some very old grave. There was priest buried, who was expelled from the Church of the Holy consider because of lying with the devil himself. Sharp riffs, deep, deadly voice, ideas coming from the  beyond. These are ATREXIAL. Powerful, mysterious and as black as night. This is music that should sound by spiritual seances. I find the news to be very strong, dark and killer material. Spannish black death metal, which opens old wounds! Morbid stuff! 


Tracklist:
01. Enthronement
02. The Hideous Veil of Innocence
03. Under the Scourge of Lamashtu
04. Catharsis Through Torment
05. Unmerciful Imperial Majesty
06. Illuminatur
07. The Ominous Silence
08. Ascension
09. Shadows of the Nephilim Throne
10. Trinity
11. Souverain
12. Eternal


band:
Louen - Vocals & Guitars
Naga S. Maelstöm - Lead Guitars & Bass
Labelua - Drums

Share this games :

TWITTER