DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 14. května 2017

Home » » Recenze/review - DIABOLICAL MESSIAH - Demonic Weapons Against the Sacred (2017)

Recenze/review - DIABOLICAL MESSIAH - Demonic Weapons Against the Sacred (2017)


DIABOLICAL MESSIAH - Demonic Weapons Against the Sacred
CD 2017, Dark Descent Records

Zasypaný pod pár metry hlíny a kamení. Mé vlasy jsou bílé utrpením. Už jen čekám, kdy mi křupne za krkem a konečně se odeberu do nekonečného spánku. Stane se tak a mé zavalení je pro mě i vykoupením ze vší té bolesti.

Chilský satanský death metal v podání DIABOLICAL MESSIAH opravdu připomíná lavinu z kamení, kostí a krve, která se na vás vyhrne z přehrávačů. Jedná se o záležitost pro všechny pravověrné špinavce, kteří ocení záhrobní zvuk, lehce monotónní vyznění i blasfemickou oddanost smrti. Nic pro současného metalového strávníka odkojeného mainstreamem, ale spíše jasná odpověď na všechna zvěrstva, kterých je člověk schopen. Tohle album si vezmu večer s sebou, až půjdu kopat další hrob do zmrzlé země.






Máte rádi smrt v podobě, v jaké ji podávají třeba takoví IMPRECATION, VORUM, SADISTIC INTENT, IGNIVOMOUS, TAITANBLOOD? Pak by vám mohla vyhovovat i nová deska "Demonic Weapons Against the Sacred". Jedná se o uvěřitelný satanský rituál, o ničení všeho dobrého, o smrt v přímém přenosu, o krvelačné běsnění nemrtvých monster. Pro poslech to chce mít již trošku otrlé uši a jasnou náklonnost k záhrobí. Jinak vás deska bavit nebude. Za moji maličkost mohu jen hrdě a souhlasně pozvednout hlavu a plně se oddat ostrým hrotům riffů, chorobnému vokálu i kobercovému náletu bicích. Povedené album, které vám ukáže, jak může být smrt krutá! Peklo!


sumarizace:

Plesnivá ochutnávka v podobě CD "Demonic Weapons Against the Sacred" se opět povedla. Pozornost by měli zbystřit všichni příznivci starých časů. Death metal zde zahraný, je totiž neskutečně nakažlivý. Připomíná nějakou starou, znovu oživenou epidemii. Pokud bych měl album k něčemu přirovnat, tak mě napadá dýmějový mor.  Svět už nebude nikdy takový jako dřív. Po poslechu této desky se budete cítit jako na výletě do záhrobí. Zkažený, morbidní, prašivý! Takový je smrtící kov, který nám přinášejí DIABOLICAL MESSIAH. Skvělý kus hnijícího masa!

Asphyx says:

Moldy tasting in the form of CD "Demonic Weapons Against the Sacred" 'was a success. Attention should sharpen all fans of the old days. Death metal, playing here, is incredibly catching. It reminds an old again alive epidemic. This album is like a bubonic plague. The world will never be the same as before. After listening you'll feel like on a trip to the other world Sick and rotten! This is the deadly metal  DIABOLICAL MESSIAH bring us. A great piece of rotting meat!

Tracklist:
1. Unmerciful Campaign Of Hate
2. Internal Defiant Discipline
3. Carpophorus Bestiarius
4. Christians Cowardly Invaders
5. Dominant Wrath Of Enemies
6. Necessary Morbid Pleasure
7. Chaos In The Infernal Battle
8. Evil Lord Triumphant
9. Satanic Shadows Of Fight
10. The Return Of Quintrala

band:
Caesar : Bass, Vocals & Guitars;
Herodes: Lead Guitar;
Clavdio : Lead Guitar;
Gabrihell: Drums.

Share this games :

TWITTER