DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 5. května 2017

Home » » Recenze/review - DISHARMONY - Goddamn The Sun (2017)

Recenze/review - DISHARMONY - Goddamn The Sun (2017)


DISHARMONY - Goddamn The Sun
CD 2017, Iron Bonehead Productions

"Bububububu! My hrajeme black death metal a jíme malé děti!": jakoby se mi snažili říct řečtí DISHARMONY. Inspiraci posbírali u starých ROTTING CHRIST, THERION, VARATHRON. Bohužel, vzali si to horší, co zmiňované kapely složily. Tolik legračního patosu jsem už hodně dlouho neslyšel. Trošku mi to přijde, jakoby se MANOWAR snažili objevit peklo. Operace se ale nezdařila, pacient je stále živý. Možná někde na titulní stránce rádoby nezávislého plátku, ale podobné srandisty mi do záhrobí netahejte. Třeti - řadý  death, druhořadý black metal, nuda, šeď, pozérství. Uff.



"Goddamn The Sun" je navoněným albem, esencí toho nejhoršího, co lze vůbec v tomto stylu potkat. Za všemi těmi svícemi, kápěmi, rádoby temnotou, se ukrývá jen velmi slabý skladatelský potenciál a beznaděj. Trošku mi to přijde, jakoby se kapela snažila profilovat jako velcí zlouni, ale za těmi koženkovými maskami a proprietami je jen partička usměvavých chlapíků. Už jen ty texty, řecká angličtina. Ne, tahle nahrávka se mi opravdu nelíbí a nechci ji už nikdy v životě slyšet. Vím, že jsem teď zvedl mandle spoustě black deathařů, protože v Čechách máme podobných šašků také spoustu, ale já si prostě nemůžu pomoc. Omlouvám se, ale nejsem schopen CD dál poslouchat. Musím se totiž smát. Víc mě nenapadá.


sumarizace:

Sorry, ale tohle je opravdu šílená nuda! Nemám slov.


Asphyx says:

Sorry, but this CD is absolute boredom! I have no words!


Tracklist:
1. Invocation - Troops Of Angels
2. The Gates Of Elthon
3. Elochim
4. Summon The Legions
5. War In Heaven
6. Rape The Sun
7. Praise The Fallen
8. Whore Of Babylon
9. The Voice Divine
10. Third Resurrection

Line up:
Damien King III - Vocals (Decadence)
Echetleos - Bass (Caedes Cruenta, Kawir, Nargothrond,Opus Magorum, ex-Archemoron)
Maelstrom - Drums (Embrace of Thorns, Mentally Defiled, Principality Of Hell, Profane Prayer, Ravencult, ex-Hordes Of Decay, ex-Plaguendgraves, ex-Abyssgale, ex-Dodsferd, ex-Mortal Torment, ex-Stillborn Virtue, ex-Thy Darkened Shade)
Deathstalker - Guitars
N.C.M. - Piano, Keyboards (Caedes Cruenta, Ithaqua, Opus Magorum)

Share this games :

TWITTER