DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 22. května 2017

Home » » Recenze/review - ENTITY OF HATE - Cursed for Eternity (2017)

Recenze/review - ENTITY OF HATE - Cursed for Eternity (2017)


ENTITY OF HATE - Cursed for Eternity
CD 2017, vlastní vydání

Přitulil jsem se k tobě, líbal tě stejně vášnivě jako dřív. Ruka v ruce, duše propletené. Škoda jen, že už jsi několik let mrtvá. Proč neodpovídáš má milá? Ty už mě nemiluješ?


Mé chuťové buňky byly podrážděny indickými potemníky ENTITY OF HATE natolik, že jsem se rozhodl sepsat o nich pár řádků. Přitom podobná hudba mě zase tolik neoslovuje. Jenže Indové mají v sobě něco, co mě zaujalo. Těžko popsatelnou přitažlivost, kousek na hrubo nakrájené temnoty, které mě ovanula jako dech mrtvé milenky. S "Cursed for Eternity" jsme byli najednou propojeni a já se rád a často vydával do společných katakomb.



ENTITY OF HATE ctí kapely jako jsou DIABOLUS ARCANIUM, FLESHGOD APOCALYPSE, DIMMU BORGIR, SAOR, EMPEROR, RESURRECTION. Přidávají navíc kus sebe samého. Vše je postavené na vynikající kytarové práci a hlavně nápadech, které člověka doslova pohltí. Dusili jste se někdy zmrzlí ve vlastním hrobě? Modlili jste se, aby už skončilo utrpení na tomto světě? Tak potom by se vám atmosférický indický black death metal v podání těchto šílenců mohl také líbit. Tohle album chce klid, rozvahu a vnímavost. Už zase tančím na ostří černých střepů. Světlo nevidět! Temnota! Chlad! Smrt! Velmi dobrá nahrávka!


sumarizace:

ENTITY OF HATE letos vydali velmi zajímavou a chytlavou desku. Je plná melodického black/death metalu, záhrobních orgií a smrti. Album se musí poslouchat v kuse, nejlépe za tmy a se zmrzlým srdcem. Velmi oceňuji zvuk a zajímavé, nakažlivé nápady. Při společných seancích zažívám pocity smutku, nenávisti a čistého zla. Pokud bych měl novinku k něčemu přirovnat, byla by to asi nějaká hodně stará, plesnivá kobka, ve které se kdysi děly neskutečné věci. Pokud máte rádi naléhavá alba, myslím, že budete spokojeni. ENTITY OF HATE nahráli hodně jedovatou a temnou desku! Velmi dobře.

Asphyx says:

ENTITY OF HATE released a very interesting and catchy album this year. It's full of melodic black metal/deathorgies from the other world and death. Listen to this album in the row, best in the dark and with frozen heart. I appreciate the sound and interesting, catching ideas very much. I experience feelings of sadness, hate and pure evil by joint sessions. If I would compare, it would be probably very old, moldy vauld, that remembers impossible things. If you like urgent  albums, I think you will be satisfiedENTITY OF HATE recorded very poisonous and dark album! Very well.

Track list:
1. Cursed For Eternity 03:40
2. Lovers & Prey 04:29
3. Heart Shaped Dagger 03:53
4. Bloody Tears (Castlevania) 02:22

Line up:
Hex - Lead guitars/Keyboards/Vocals/Bass & Drums on the track Castlevania
Virgil - Rhythm guitars
Karry - Bass (except on Castlevania)
Simon - Drums (except on Castlevania)


Share this games :

TWITTER