DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 17. května 2017

Home » » Recenze/review - GODS FORSAKEN - In A Pitch Black Grave (2017)

Recenze/review - GODS FORSAKEN - In A Pitch Black Grave (2017)


GODS FORSAKEN - In A Pitch Black Grave
CD 2017, Soulseller Records

Dostal jsem černou obálku ze samotného podsvětí. Má adresa zářila nesvatým ohněm a dopis pojednával o mých posledních dnes na tomto světě. Otevřete dveře do záhrobí, za chvilku jsem u vás!

Švédský death metal nesmí zemřít! Pokud budou existovat kapely jako GODS FORSAKEN, tak o to nemám strach. Smečka, složená ze samých slavných osobností scény (dohledejte v rozhovoru) moc dobře ví, jak zachřestit pytlem plným kostí. Pokud milujete NIHILIST, ENTOMBED, DISMEMBER, ENTRAILS, INTERMENT, chlad, sílu, smrt a plesnivinu, tak neváhejte ani chvilku. Hroby se otvírají těmi nejkrutějšími riffy, zombie tančí v nekonečném mosh-pitu. Už dávno mám kosti vyhozené z kloubů, už dávno můj mozek předstírá svoji činnost. Jsem naplno oddán otevřeným čerstvým hrobům. 



Až budete poslouchat "In A Pitch Black Grave", tak prosím nezapomeňte s sebou vzít krumpáč, lopatu a svítilnu. Kopat hroby, exhumovat nemrtvé totiž budeme až do ranního kuropění. Naše práce je těžká, lidmi opovrhovaná, ale vězte, že také nezbytná. Pokud ctíte starý poctivý švédský death metal a milujete zápach čerstvě vykopaných rakví, tak neváhejte ani chvilku. Tohle je album, které trhá maso od kostí, drásá srdce všech příznivců severského chřestění. Zavřete mě konečně do mé kobky, nedávejte mi jídlo, trapte mě žízní, ale prosím vás, podobné desky mi neberte. Jsou totiž mojí samotnou podstatou.  GODS FORSAKEN nahráli album, které vychází se samé podstaty osmdesátých a devadesátých let, ze smrti, z krutosti. Vynikající!


sumarizace:

"In A Pitch Black Grave" je silná deska, plná klasických švédských postupů. Znovu otevírá dávno zahojené rány, drtí vše živé a drásá až do krve. GODS FORSAKEN poprvé vystoupili ze záhrobí, aby nám předvedli prvotřídní death metal čerpající z devadesátých let a přidali k tomu současný zvuk. Tančí se opět na otevřených hrobech, vzývají se temné síly a obětuje se těm největším death metalovým bohům. Album je drsné, kruté, narvané po okraj energií a ledem. Kolem praskají víka od rakví, za náhrobkem se na vás směje samotná smrt a láká vás k poslednímu tanci. Beru do ruky svůj oblíbený krumpáč, nasazuji sluchátka na uši a moc dobře vím, že dnešní den se mi bude pracovat o hodně lépe. Mám ve zmrzlé zemi vykopat nekonečnou řadu hlubokých hrobů. Žádné urny, žádný pohřeb žehem. Hezky poctivě, pomalu, s dlouhým pohřebním loučením, taková je letošní nahrávka. Tradiční, upřímná a řezající jako kousky ledu zaryté do čerstvého masa. Old school švédský death metal té nejvyšší kvality!

Asphyx says:

"In A Pitch Black Grave" is a strong record, full of classic Swedish procedures. It opens wounds healed for a long time, crushes all living and scratches to the blood. GODS FORSAKEN appeared from beyond for the first time to show us first-class death metal drawing from 90th and they added the current sound. We are dancing in open graves again, they are invoking the dark forces and sacrifice to the biggest death metal gods. The album is rough, cruel, crowded to the brim with energy and ice. The lid of the coffins are cracking, behind a tombstone the death is laughing and attracts you to the last dance. Traditional, honest album, cutting like pieces of ice dugging into fresh meat. Old school Swedish death metal of the highest quality!

TRACKLIST
1. In A Pitch Black Grave   (3:39)
2. By Hate He Comes   (4:11)
3. Born Of Blasphemy  (6:50)
4. Ashes Of The Dead  (5:01)
5. Black Winds Of Genocide  (3:50)
6. Curse Of The Serpent  (4:39)
7. Souls Torn Apart  (5:48)
8. An Odyssey Of Broken Bones   (4:33)
9. Chronicles Of A Maniac  (3:18)

band:
Growls:Caligari
Guitars/bas:Schweick
Drums:Mr.Harbinger


Share this games :

TWITTER