DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 31. května 2017

Home » » Recenze/review - MASTECTOMY - Hell On Earth (2017)

Recenze/review - MASTECTOMY - Hell On Earth (2017)


MASTECTOMY - Hell On Earth
CD 2017, Rotten Music

Říkala mi, že má jeden nesplněný sen. Pořád se jí zdálo, že pije lidskou krev. A tak jsem jí splnil, co jsem jí na očích viděl. Podřízl jsem jí zápěstí a donutil, aby vysála svůj vlastní život.

První dlouhohrající album polských MASTECTOMY je plné sadismu, hudebního násilí, války, vražd, patologických jevů a hlavně, solidního brutálního death metalu. Za kapelou/projektem stojí jediný člověk - Adam Nowak, který jasně dokazuje, že má smrtící kov v krvi. Není to nic převratného, nahrávce by slušel lepší zvuk a produkce, ale určitě se jedná o solidní materiál.



"Hell On Earth" je albem, které splňuje všechny základní zásady dobrých extrémních desek. Je možná chvílemi až moc monotónní, skladatelsky váhavá, ale jako celek mě docela baví. On má totiž ten krvavý, houpavý brutální death metal něco do sebe. Neříkám, že bych si z toho řezal žíly tupou žiletkou, ale takhle po ránu, když jdu rozespalý do zaměstnání, tak svoji práci odvede. Problém je v tom, že podobných skupin jsou dnes desítky na každém rohu. Každopádně, jedná se o prvotinu a nutno přimhouřit všechna uříznutá víčka. Budu vést MASTECTOMY v patrnosti a budu se těšit na další počin. Ten letošní mě totiž navnadil do budoucích krvavých dní. Dobrá, solidní brutální práce!


sumarizace:

MASTECTOMY na své první desce jasně ukazují, že budou skládat hudbu vhodnou do nemocničních piteven. Adam Nowak přehrává všechny klasické motivy brutálního death metalu. Jeho novinka nepostrádá drive, sílu a energii. Problém mám snad jen se vzájemnou podobností jednotlivých songů. Produkce i zvuk jsou na dobré úrovni. Vše je syrové, ošklivé a bolí to. A o to jde v tomto stylu death metalu především. Muzika je vhodná pro všechny nemocniční zřízence, pro patology, pro řezníky i pro všechny ty, kdo se rádi přehrabují ve vyhřezlých střevech. Krutost, zběsilost, absolutní nasazení. Takoví jsou MASTECTOMY na svém novém prvním albu. Brutální death metal, který sice není z nejoriginálnějších, ale řeže velmi dobře.

Asphyx says:

MASTECTOMY shows us on its first album that they will compose music which fits in hospital dissecting room. Polish guy Adam Nowak play all of the classic motives of brutal death metal. His new album is not lack of drive, energy and power. The only problem I have is with the similarity of the songs. The production and the sound are on good level. Everything is raw, ugly and it hurts. And that is the death metal about. This music is the best for the ones who are hospital attendants, for pathologists, for butchers and for everyone who likes to fork out in prolapse guts. Cruelty, fury, an absolute appointment. This is how MASTECTOMY sounds on their new album. The brutal death metal which is not very original, however it cuts very well.

Tracklist:
1. Destroying The Monument Of Holy Mary
2. Repulsive Inhuman Bestiality
3. Global Cesspool
4. Suffocated By Barbed Wire
5. Krew For Krew [Blood For Blood]
6. Domain Of A Dreadful Reprisal
7. Multiple Pavulon Injections
8. Deadly Chain Of Events
9. Beat Down That Fucking Bitch
10. Aborted From A God's Womb
11. Squeezing The Trigger
12. Family Execution
13. Pornopaedophilic Infestation
14. Sadystyczne Zabawy [Sadistic Games]

Share this games :

TWITTER