DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 24. května 2017

Home » » Recenze/review - MORBITORY - Into the Morbitory (2016)

Recenze/review - MORBITORY - Into the Morbitory (2016)


MORBITORY - Into the Morbitory
12" vinyl 2016, Bret Hard Records


Nejraději mám staré dubové rakve. Jsou sice těžší, ale o to víc fortelnější. Poslední dobou pohřbívám každý den, nevím co se to mezi smrtelníky děje. Spousta z nich chce ušetřit, ale vězte, že tělo se pak o to rychleji rozloží. Je to jako zákon. Pravý, poctivý zákon death metalu.

MORBITORY pocházejí z Německa a jsou jasným důkazem toho, že záhrobí opravdu existuje. Jejich smrtící kov vychází ze samých základů death metalu a je v něm možno zaslechnout jak vlivy severské školy (GRAVE, NIHILIST), tak kontinentální (PESTILENCE, MERCYLESS, ASPHYX). Jedná se o EP, které musí potěšit snad každého nefalšovaného hrobníka. Házím hlínu na rakve už dlouhou dobu a podobné desky jsou pro mě vždy skvělým balzámem na moji černou duši.



Z "Into the Morbitory" je cítit tolik chtěná nálada starých pohřebišť. Skladby jsou neučesané, zvukově špinavé, hlas morbidní a celková atmosféra stísněná, jako po okraj naplněná márnice. Dávám si desku stále dokola a s chutí. Obdivuji prach usazený v riffech, všude přítomnou smrt i pavučiny, kterými je doslova opletená. Tohle není ani tak album, jako spíše návštěva starodávné kostnice, kde jsou dlouhá léta uchováváni všichni prokletí. MORBITORY loni vydali album, které dokáže roztančit i ty nejshnilejší nebožtíky. Rakve pukají tlakem, všude je cítit prašivina. Tohle je reálný, pravý a poctivý death metal! Skvělá nahrávka pro všechny ctitele dávných death metalových časů! Smrt! Skvěle!



sumarizace:

Loňská novinka německých MORBITORY v sobě obsahuje všechno potřebné pro to, aby byly otevřeny dveře do podsvětí. Skvělé plesnivé riffy, morbidní vokál a atmosféra plná tmy, dělají z tohoto alba povinnost pro všechny fanoušky reálného pravého death metalu. Devadesátá léta minulého století opět ožívají plnou silou. Svět je při poslechu temný, studený a zlý. Vítejte na old schoolovém večírku. Podávat se budou dávné postupy, hnis a prašivina. Album se povedlo. Má v sobě určitou jiskru, která jej odlišuje od stovky podobných. Jsme prach a v prach se proměníme! Pokud máte chuť na pořádnou porci prašiviny, "Into the Morbitory" je pro vás více než vhodným albem. Death metalová nahrávka, která otevírá víka od starých rakví! Skvělá hrobnická práce! 



Asphyx says:

Last year's news of Germany MORBITORY contains everything necessary for opening the door to the underworld. Moldy great riffs, morbid vocals and the atmosphere full of darkness make from this album some duty for all fans of real true death metal. The nineties of the last century come alive with full power once again. When I'm listening the world is dark, cold and evil. Welcome to the old school party. It will be served ancient procedures, pus and scab. The album has done well. It has a certain spark that makes it different from the hundreds similar. We are dust and to dust we will transform! If you fancy a big amount of scabies, "Into the Morbitory" is for you more than a good album. Death metal record, which opens the lids of the old coffins! Great gravedigger job!


tracklist:
1. Into The Morbitory
2. Tales Of The Dead
3. House Of Monstrostiy
4. White Mask5
5. Screams Of Horror
6. Angelgrinder


band:
Share this games :

TWITTER