DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 11. května 2017

Home » » Recenze/review - MUTILATOR - Immortal Force (2017)

Recenze/review - MUTILATOR - Immortal Force (2017)


MUTILATOR - Immortal Force 
LP 2017, Greyhaze Records

"A co ty kryso, ty bys nechtěla nikdy vidět světlo?": zeptal se had, ale odpovědi se nedočkal. V krysích očích se dál leskla touha po temnotě.

Znovu vydané album "Immortal Force" z roku 1987 musí potěšit všechny fanoušky starého deathu a thrashe. Brazilští MUTILATOR jsou kult všech kultů. Tento výrok lze podepsat vlastní krví. Pokud totiž máte rádi třeba takové SARCÓFAGO, VULCANO, HOLOCAUSTO, POSSESSED, WITCHHAMMER, GRAVE DESECRATOR, ABOMINATION, MASTER, SODOM a spoustu dalších stylo - tvůrců, budete si u téhle retro novinky doslova mlaskat blahem. Zvuk je zde nečistý, stejně jako myšlenky. Metalový pravěk ve své nejlepší podobě.




Když "Immortal Force" poslouchám, trošku se mi stýská. Doba metalová - analogová totiž měla něco do sebe. Kdo zažil, tak mi potvrdí a ostatní musí zapátrat v archívech. A nebo si mohou pustit MUTILATOR. Je hrozně dobře, že existují labely jako Greyhaze Records, které jednou za čas pozvednou vlajku starého poctivého death thrashe. Tohle je povinnost pro všechny pamětníky i fanoušky undergroundové temnoty. V jednoduchosti je síla a je úžasné, že i po těch dlouhých letech má v sobě tohle album takovou porci odhodlání, rebelie, drtivosti, že vám z něj vypadají plomby ze zubů. Old school metal forever! Kult! 


sumarizace:

"Immortal Force" je nahrávkou, u které budete mít obrovskou chuť si otevřít pivo a čerstvý hrob. MUTILATOR se povedlo oživit metalové duchy z osmdesátých a devadesátých let. Pánové hrají velmi rychle, špinavě a s obrovskou chutí na čerstvou krev. Kombinace plesnivého thrashe, blacku a death metalu mi připomíná návštěvu nějaké obrovské kostnice. U zdí jsou vyrovnány hromady lebek a kapela je drtí svými riffy na jemný prach. Takhle nějak si představuji skvělé album, které vzdává poctu starým legendárním kapelám. Brazilské záhrobní komando je jako rozjetý vlak. Ničí vše živé i neživé a zůstává po něm jenom spoušť. Vyhlaste poplach! Zombie vylézají z hrobů a začínají tančit s námi! Nemá cenu dál nic řešit, dneska bude dlouhá noc! Skvělá death/thrash metalová deska, která vám otevře staré rány! Old school metal forever! Kult!

Asphyx says:

"Immortal Force" is a record that you'll have a huge appetite to open some beer and a fresh grave byMUTILATOR managed to revive the spirits of metal from the eighties and nineties. Gentlemen play very fast, dirty and with a big appetite for fresh blood. The combination of moldy thrash, black and death metal reminds me of visiting some huge ossuary. There are  piles of skulls round the walls and the band's crushing  them with their riffs to the fine dust. This is how I imagine a great album that pays tribute to old legendary bands. Brazilian commando from the other worlsd is like a train setting in motion. They destroy everything animate and inanimate, and it stays havoc only. Raise alarm! Zombies are creeping from their graves and begin to dance with us! There is nothing to solve today, it will be long night! Great death/thrash metal album, which opens up old wounds! Old school metal forever! Cult!

Order Immortal Force digitally (and/or stream it) at: https://greyhazerecords.bandcamp.com/album/immortal-force
Share this games :

TWITTER