DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 1. května 2017

Home » » Recenze/review - NECROWRETCH - Satanic Slavery (2017)

Recenze/review - NECROWRETCH - Satanic Slavery (2017)


NECROWRETCH - Satanic Slavery
CD 2017, SOM - Underground Activists 

Satan, nejdokonalejší z andělských bytostí. Ze své svobodné vůle a pýchy se vzepřel Bohu, neboť nechtěl sloužit Člověku.

Ukryjte své zkažené duše do kouta. Právě přichází váš pán! Sáhne na vás rukou nečistou a pocuchá vaše nervy pomocí nového alba francouzských death metalistů NECROWRETCH. Infernální, blasfemický smrtící kov, vytažený odněkud z prohnilých katakomb. Satanovo plémě opět promluvilo, hlasitě, temně, bez slitování! Na kůlech naražení, trpí všichni nevěřící a krev se stala jen bezcennou kapalinou. Starý prašivý metal, kombinovaný s černotou neproniknutelné noci mi dělal vždy dobře. Démoni se probudili!



Při poslechu "Satanic Slavery" mám pocit, že se francouzští bezvěrci letos přiklonili více ke staroškolskému death metalu. Kvituji to s povděkem a album si neskutečně užívám. Je esencí špinavého zla, absolutní oddanosti temným silám a hlavně, až magické schopnosti mě přinutit k dalšímu a dalšímu poslechu. Houstne mi krev a na prsou cítím tíhu. Budím se ze sna a odříkávám tajemné formule v řečech, kterým jinak nerozumím. Jsem prokletý, opuštěný ve své studené kobce. Procházím postupně proměnou, sázím si jeden riff za druhým do hlavy, houpu se do rytmu a oceňuji skvělý plesnivý zvuk. NECROWRETCH jsou jednou z kapel, kterou poslední roky poslouchám asi nejčastěji. Letos tomu nebude jinak, novinka je totiž opět vynikající! Černý smrtící kov, který není z tohoto světa! Putrid death metal!


sumarizace:

NECROWRETCH vzali několik kilo tmy, smíchali ji se špínou, hnusem a beznadějí a vypálili to všechno na hudební nosič. Album působí jako negace samotného boha. Je zlé, ošklivé, rouhá se na něm a světlo nespatříte ani na okamžik. Obraťte všechny kříže a připravte oltář! Dnes se bude obětovat samotnému Satanovi! Nahrávka má neskutečně ošklivou a temnou atmosféru. Souboj mezi nebem a peklem jednoznačně vyhrává zlo! Death/black metalové album, které obrací kříže vzhůru nohama!

Asphyx says:

NECROWRETCH took several kilos of darkness, they mixed it with dirt, disgust and despair and burned it all on the music medium. The album causes like the negation of God. It's bad, ugly, it's blasphemed and you can see the light not in the least. Turn all crosses and prepare the altar! Today will be sacrificed to Satan himself! The recording has got incredibly ugly and dark atmosphere. Battle between heaven and hell wins the evil definitely! Death/black metal album that turns crosses upside down!

Track-list
1. Sprawl of Sin
2. Tredeciman Blackfire
3. Satanic Slavery
4. Evil Names
5. Hellspawn Pyre
6. Bestial Rites
7. Curse of Blasphemy
8. Verses from the Depths

Line-up
Vlad: guitar, vocals
Ilmar: drums
K. Desecrator: bass

www.facebook.com/Necrowretch
http://necrowretch.net

http://www.season-of-mist.com/

Share this games :

TWITTER